søndag den 20. marts 2011

Imens vi venter - en lille konkurrence...

Ja nu skal bloggen til at være mere aktiv, så det bliver til et par indlæg i dag.

Vi arbejder på højtryk for at gøre webshoppen klar til jer, men jeg synes i bedste julestil, som når vi sidder og venter på, at det kan blive aften d. 24. december, at vi skal have en lille konkurrence.

Mange af jer var forbi vores stand til Convention, hvor I deltog i vores Make'n'take med de nye fede baggrundsstempler Cover a Card. Derfor synes jeg, vi skal lave en konkurrence med disse.

I skal derfor, for at deltage i konkurrencen sende mig et billede af et kort, hvor et baggrundstempel fra Impression Obsession - Cover a Card er blevet brugt.
Kortet kan være et, I har lavet efter I kom hjem fra Convention, eller det kan være det kort, I lavede på Make'n'take til Convention. Begge dele er helt i orden.

Billedet skal mailes til info@picturingtheworld.dk, og så vil jeg løbende lægge billederne ud her på bloggen, så de kan fungere som inspiration for alle.

Sidste frist for indsendelse af billeder til mig vil være d. 3. april kl. 24.00. Herefter vil der blive åbnet for en afstemning, så det er jer, der stemmer på, hvillket kort I synes, der skal vinde konkurrencen.

Gevinsten vil være et gavekort på 150 kr. til webshoppen.

Vilkår for konkurrencen
  • Der skal på kortet være brugt et baggrundsstempel fra Impression Obsession - Cover a Card
  • Hver person må deltage med 1 kort
  • Ved deltagelse i konkurrencen giver man Picturing the World rettighederne til at bruge billedet af kortet på hjemmesiden, bloggen og andre medier, som kunne være relevant i forhold til webshoppen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar