Designteamet

Her kan du læse lidt om hvem, der er med på designteamet, og hvad der typisk er deres stil.

***

Louise Tarp PoulsenMit navn er Louise. Jeg er god årgang 1986 og scrap-a-holic så det batter.

Jeg startede med at lave layouts for mange år siden - inden man vidste hvad pynt var. Så gik der en del år, hvor jeg fik afprøvet en million andre hobbyer og nu er jeg tilbage ved scrapbookingen :) 

Jeg har scrappet fast i 2 års tid. Jeg laver layouts - primært af mine børn - men jeg laver også Project Life hvor jeg dokumentere vores liv i hverdagen.

Jeg elsker at lave begge dele og ville ikke vælge den ene frem for den anden :)
Mine favorit ting er; washi-/masking-/papirstape, wood venners og stempler.

Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af Picturing the World og håber jeg kan inspirere og glæde jer med mine kreative sysler :)

***


Kristina DavidsenJeg hedder Kristina, bor på Fyn, født 1976. Ting-finder, samler, tekniknørd og silhouette freak.

Sangskjulere, stempler, kort og dagbøger med masser af sjove fund, udklip og billeder syntes at have fulgt mig altid. Så længe jeg kan huske har klippet, klistret, tegnet og malet og ikke mindst eksperimenteret.

Allerede som barn lavede jeg en mængde gør-det-selv ting (eller DIY, som mange kalder det i dag), ikke alle eksperimeter var lige heldige f.eks. giver to forskellige sprayfarver en mægtig flot radio, mens resten af værelset får en noget ”grumset” overflade.

Jeg laver en del kort, alteret art, DIY og tags, som regel blot fordi jeg kan bruge sværte, inks, stempler, maling eller andet i den dur ;-)

Som 21-årig åbnede jeg min egen butik og til trods for alle advarsler om at Internettet var døgnflue, fik jeg også et domæne. Skilte, reklamer og websider var dyrt så jeg gik i gang med at lære selv. Det udviklede sig til en kærlighed til Adobe og skæreplottere, senere stødte en uddannelse som multimediedesigner til. I dag er det udviklingen af design og skærefiler der fylder godt op på harddisken.

Da jeg blev bekendt med at scrapbooking fandtes, var jeg overbevist om, at det navnet på min hobby. Men jeg er vist ikke rigtig scrapper, for det er stadig den kreative proces jeg værdsætter mest, teknikkerne…

Stil…? Jeg er ikke sikker på jeg har en stil, hvis jeg har så er den mere rå en nysselig.
Jeg elsker udfordringer og håber jeg kan bibringe blot en smule inspiration til dette fantastiske team.


***

Signe Bendorff Hansen


Jeg hedder Signe, årgang 1984, og mor til de to skønneste prinsesser. Jeg bor mellem Vejle og Fredericia, med min dejlige familie og vores store hund.

Jeg kan ikke helt huske hvornår det startede med det her scrap, men det er noget der minder om 7 år. Der er sket meget fra da jeg startede med at scrappe og til nu, særligt de sidste 3 år er det gået stærkt. Jeg har scrappet rigtig meget i Vintagestil, men efterhånden er det CAS-stilen der har vundet den største plads i mit hjerte. 

Jeg har lavet mange kort i CAS-stilen, og øver mig på at videreføre det til mine layouts. Hvor jeg tidligere har brugt meget dussede farver, er jeg nu helt vild med de klare, skarpe farver. Lige hvad man finder hos Picturing the World. Desuden elsker jeg at kaste mig ud i projekter med nye teknikker og materialer.

Jeg synes det er fantastisk at jeg har fået lov til at være en del af temaet her hos Picturing the World, og jeg glæder mig til at blogge med her hos Picturing the World, og forhåbentlig give jer lidt inspiration.


***

Annette Madsen LarsenJeg er fra den dejlige lille årgang 1973, og født ind i en familie fyldt med kreative kvinder.

Det er jo en rigtig dejligt gen at få med sig fra starten af.

Jeg bor i Fløng (mellem Høje-Taastrup og Roskilde), sammen med min mand og 2 skønne børn.

Jeg blev i 1994 udlært som Grafiker, som jeg stadig arbejder lidt med. 

Mit første “officielle” layout lavede jeg i 2001, men har i mine unge dage, lavet “collage” albums.

Jeg har altid elsket at lave layouts - og laver også stadig mange. Kort laver jeg mest når de skal bruges, eller der kommer en bestilling. Har i øjeblikket også gang i en masse SMASH og Project Life albums.

Jeg ELSKER Thickers - og HADER pink… Alt det ind i mellem, det bruger jeg også. Min stil er vist meget blandet. Laver også en del af mine ting selv - for kan man ikke finde det man gerne vil ha’, ja så må man jo lave det selv. 

Er vild med udfordringer, som giver en god mulighed for at afprøve og udforske mange kreative muligheder. Derfor glæder jeg mig rigtig meget, til at være en del af PTW’s designteam.


***

Mette Gaarde StrellufMit navn er Mette og jeg er en årgang 1991. I scrapverdenen er jeg mest kendt som MetteS. Jeg bor i Kolding, og studerer til dagligt til lærer, hvilket jeg gerne skulle blive færdig med i sommeren 2016.

Jeg har altid været meget kreativ, og elsker det frirum, som jeg får, når jeg sidder og pusler med mine scrapsager. På det mere seriøse plan startede det med smykkelavning, som jeg stadig laver en sjælden gang imellem. Det er nemlig scrapfronten, der har vundet den største plads i hjertet. Jeg startede med at lave kort i 2010, og i april 2011 deltog jeg så i et begynder layout kursus - siden har det bare kørt derud af..

I dag laver jeg primært layouts, men pusler også med lidt project life inspirerede albums, vinyludskæringer på min Silhouette og kort til specielle anledninger.

Jeg synes, det er svært at karakterisere min stil, men typisk er mine projekter i den mere enkle afdeling, men er alligevel præget af mange lag med en masse mønsterpapir. Wide space og splats ser man også ofte hos mig.

Jeg er ufatteligt glad for at være blevet tilbudt en plads på Anjas skønne designteam, og håber på, at jeg kan bidrage med noget inspiration - både på bloggen, i butikken, på messer osv.

***

Lisa RasmussenJeg hedder Lisa, er født i 1966 og bor i Ølstykke , en lille by mellem Roskilde og Hillerød,
her bor jeg sammen med Johnny og vores 18 årige datter Kira.

Jeg er uddannet blomsterdekoratør men har siden 2007 arbejdet som indendørs gartner.

Jeg startede med at scrappe i 2006 hvor en veninde introducerede mig til denne fantastiske verden

Jeg laver kort, layout og æsker og bevæger mig rundt i flere forskellige stilarter, da jeg elsker både det feminine og maskuline look og fælles for mine projekter er detaljer for jeg elsker detaljer


***

Sabrina Bjerre


Jeg hedder Sabina, og min mor og far mente at jeg var klar til at møde verden en kold februardag i 1984. 

Jeg ved ikke om jeg fik en saks med i hånden af en sygeplejerske - men jeg har i hvert fald elsket at klippe-klistre og samle siden jeg var helt lille.


Skive er min hjemby, og her bor jeg sammen med mine to dejlige børn. Her er vi omgivet af fjorden, skov, åbne marker og dejlige naturstier. Dette benytter vi os af når vejret tillader det - og sikkert er det, at kameraet er med - inspiration kan samles alle steder.

Jeg har været scrapper/PL'er/kortmager de sidste 10 år - og jeg elsker det stadig. I vil sikkert se mig arbejde med mange ting - men lige nu er det produkter fra Mama Elephant og Lawn Fawn der fanger mig - gerne mixet sammen med grafiske sarte mønstre.

Af stilarter elsker jeg "cluster" og "whitespace" - men elsker også når en lille blomst, sommerfugl eller perle sniger sig ind.

Jeg ser frem til et rigtigt godt og spændende samarbejde sammen med resten af teamet hos Picturing the World - og glæder mig endnu mere til at dele det med dig!


***
Jeg hedder Maria er fra årgang 72. Bor i Nordsjælland i en lille by der hedder Ølstykke sammen med John og vores 5 hjemmeboende børn der er mellem 8 og 16 år, har også en datter på 19 år som er flyttet hjemmefra, så scrapemner løber jeg aldrig tør for.

Jeg startede med at scrappe rigtig i 2005, men inden da havde jeg lavet en lille smule scrapsider i A4. Jeg har altid været meget kreativ og både syet, strikket, og hæklet, men efter jeg begyndte at scrappe bruger jeg ikke ret meget tid på de ting mere.

Jeg laver rigtig mange LO og kort men også æsker, mix media og så  siger alt der har med papir at gøre.

Jeg elsker at prøve nye ting, tenikker og få udfordringer.
 
 
 
 
***

 
Jeanett Lindahl Christensen


Blæksprutte i Teamet


***

Anja Thrysøe EmborgJeg laver både kort og Scrapbooking. Jeg startede med primært at lave LO's, da jeg har rigtig mange billeder fra mine rejser jeg gerne ville have samlet i de flotte albums, men siden er det blevet til mange forskellige typer af billeder og også mange kort. 

 
Jeg scrapper for mine billeders skyld, så billederne er altid udgangspunktet for mine LO's. Fordi jeg har så mange billeder, kom der tidligere ofte flere billeder på mine LO's og så bruger jeg også fotolommer a la Project Life til mine albums. Men efterhånden som min stil udvikler sig, er det også blevet til mange layouts med et enkelt billede.

Jeg kan godt lide farver og lege med de forskellige mønsterpapirer. Udover det er jeg meget glad for masking tape, Thickers, stempler og mist. Og ja listen kunne jo snildt blive meget længere, men det ser I jo meget mere til herinde på bloggen.Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar