søndag den 27. november 2011

Puhhh - hvor har jeg haft travlt...

Hej

Hvor er det længe siden, jeg har lavet et blogindlæg... Jeg har haft mega travlt, men jeg har nydt hvert et øjeblik i dette efterår, hvor jeg har mødt jer ude på messerne.

Men med et fuldtidsarbejde, diverse gøremål, en ny og spændende tid med butikken og 4 messer på 2 1/2 måned har jeg simpelthen ikke kunnet overskue at få lavet blogindlæg, og det beklager jeg, men nu håber jeg at jeg i den kommende tid kan give jer alle den inspiration, som I allesammen fortjener, og jeg har en del liggende til jer...

Nå men, nå nu klagesangen er ved at være overstået vil jeg starte ud med at vise jer et af de LO's, jeg har lavet i efteråret, som jeg selv er mest stolt af - efter så lang tids pause på bloggen, må vi jo hellere starte ud med noget godt :-)


Jeg kan rigtig godt lide LO'et selv, fordi der sker meget på det, der er mange detaljer, men stadigvæk er det holdt i en fin farveskala og billedet kommer til sin ret, hvilket jeg lægger meget vægt på i mine LO's.

Papiret er Pink Paisley Mistables, som jeg simpelthen synes er fantastisk. Det er flot alene og har et lidt maskulint udtryk over sig, men kan også bruges med diverse forskellige mists...

Her har jeg brugt flere forskellige toner af Mister Huey's - blandt andet de 3 brune nuancer og den gule, som jeg er superglad for.

Af andet papir har jeg brugt lidt blandet fra Authentique og Studio Calico. Stort set alle kanter er distresset med en kantflosser, og sværtet kanter med Distress ink Brushed Corduroy.

Udover det har jeg brugt lidt forskelligt pynt Studio Calico og October Afternoon.

Her kommer lige lidt detalje billeder:Jeg glæder mig til at høre hvad I synes...

7 kommentarer:

 1. Rigtig flot LO. Lækre detaljer.

  SvarSlet
 2. Det var hyggeligt at møde dig IRL på SAM.
  Superflot layout, du har lavet.

  SvarSlet
 3. Et skønt LO med mange fine detaljer.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare godt ud...

  Er vild med alle detaljerne du har på :)

  SvarSlet
 5. Det synes vi godt om, det er superflot ! Skønne detaljer ;-)

  SvarSlet
 6. Skikkelig, skikkelige fin - elsker fargenyansene og de lekre detaljene!

  SvarSlet