mandag den 27. august 2012

1. medlem på vores designteam


Hej Allesammen

Må jeg præsentere det første medlem på vores Designteam:

Gitte Hansen


Jeg er faldet for Gittes store sans for detaljer og stil. Hun laver de skønneste kort i meget sarte og delikate farver. Hun er god til at finde på små sjove detaljer, laver mange blomster, bruger både sin silhouette og sine dies flittigt. Hun er ret fantastisk til at lave det rigtig flot pyntet, så her er rig mulighed for at blive inspireret - også selvom det normalt ikke lige er ens normale stil - Tro mig, jeg taler af erfaring.

Men lad mig give Gitte ordet:


Jeg er 36 år og bor på skønne Fyn og elsker at scrappe. Jeg laver oftest kort og har en stor svaghed for de sarte farver, bling og craft karton. Min stil tager udgang i shabby chic og jeg nyder at have mange detaljer på mine projekter. Scrapbooking giver mig så meget, jeg slapper af, bliver begejstret og møder så mange søde mennesker der deler samme papirglæde.

Hvis nogen af jer kunne tænke jer at se, hvad Gitte har lavet før, kan I kigge lidt nærmere på hendes blog: 

http://blomsterbox.blogspot.dk/

Og så skal I endelig følge med her - Gitte blogger allerede i denne uge, så I kan blive inspireret.

Velkommen på holdet Gitte.
 Jeg glæder mig til at have dig med...

Mange hilsner 

Anja

8 kommentarer:

 1. Fuldt ud velfortjent Gitte. Glæder mig til at se, hvad du får lavet her :-)

  SvarSlet
 2. Det bliver vild spændende og hvor er jeg enig med krebsen, så velfortjent:)

  SvarSlet
 3. Tillykke med det :)
  Glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
 4. Stort Tillykke til Gitte med den nye tjans - jeg glæder mig til OGSÅ at følge hende her. Og Stort tillykke til dig fordi du har fået Gitte som Designer - hun er superdygtig!

  SvarSlet
 5. Stort tillykke til både Gitte og til Anja - det kan da kun være en ren win win!! Glæder mig til at følge med - og til at møde resten af det nye Designteam :)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke til Gitte. Det bliver super spændende at følg med herinde:-)

  SvarSlet
 7. Ja jeg kan kun give jer ret.... Det er velfortjent, og hun er super dygtig, og jeg ved at hun nok skal komme med masser af lækre tips til jer...

  SvarSlet
 8. Stort tillykke til Gitte og Anja, en super kortkunstner der er med på holdet. Glæder mig til at følge med det nye team :))

  SvarSlet