mandag den 3. september 2012

Må jeg præsentere næste medlem...

Hej Allesammen

En uge er gået og I har mødt Gitte, som var det første medlem på designteamet, men i dag synes jeg I skal møde den næste designer, jeg har valgt til designteamet.

Må jeg præsentere:

Susanne Hansen


Jeg har valgt Susanne til designteamet fordi hun har mange gode ideer. Hun bruger tit rester på en måde mange ikke ville have tænkt over, bruger anderledes materialer og kombinerer det hele, så der kommer rigtig fine kort og LO's frem. Man kan blive lidt interesseret når Susanne går i gang med et eller andet, og tænke gad vide hvad der bliver af det, og lige pludselig giver det hele mening og så har man lyst til at scraplifte det - og det bedste er hun viser gerne hvad hun gjorde...

Nå, men Susanne vil da også gerne fortælle lidt om sig selv:


Jeg hedder Susanne Hansen og er født i 1971, opvokset i Odense hvor jeg stadig befinder mig ganske godt. Jeg er gift med Kim og vi fik en lille babydreng i maj 2012
Jeg startede med at scrappe og lave kort i 2009. Jeg blev hurtig tryllebundet af alle de mange tekniker og materialetyper som kan blandes sammen i en uendelighed. Der er hele tiden noget nyt man kan fordybe sig i. Jeg har afprøvet forskellige stilarter og er endt med at arbejde mest med friske og glade farver og en stil der variere mellem sød og romantisk. 
Jeg er uddannet håndarbejdslærer og pædagog og bruger begge dele i mit daglige arbejde. Jeg er kreativ på mange måder og afprøver gerne forskellige former for hobby og håndarbejde. Jeg synes der er sjovt at afprøve nye materialer, hvordan kan de bruges og blandes med ting jeg kender i forvejen. 

Glæd jer til at se Susannes ideer - og lad jer inspirere...
Og bedst af alt - hun blogger allerede fra denne uge, så følg endelig med her.

Velkommen til Susanne
Jeg er glad for at have dig med på holdet.

Mange Hilsner
Anja

P.s. Hvis I vil se Susannes egen blog, kan I se den her.

4 kommentarer:

  1. Tillykke Susanne.
    Nu har jeg jo set nogen af de ting du laver, men glæder mig absolut til at se flere ting fra din hånd :-)

    SvarSlet
  2. Tillykke med den nye titel :o) glæder mig til at følge bloggen med nyt inspiration fra dig i designteamet :-)

    SvarSlet