onsdag den 10. august 2011

Hjemme igen fra CHA

Så er vi hjemme igen fra CHA, og hvilken oplevelse.... Det har været en superfed oplevelse, hvor jeg har set en masse ting, mødt en masse mennesker - og jeg har haft travlt. Jeg har været på kurser og workshops, kigget på nye trends, materialer, stande, men vigtigst af alt har jeg handlet ind til efteråret...

Og I kan godt glæde jer. Der er masser af lækre ting på vej hjem....

Jeg har virkelig været på udkig efter alle de ting, I har skrevet til mig. Jeg synes det har været rigtig fedt at få jeres input, og jeg har købt en god del af hvad I har foreslået. Der er ting, der desværre ikke kom imellem indkøbene denne gang, men mange af tingene står stadig på min liste over ting, jeg stadig kigger efter. Og lige som mange af jer har en scrapbooking ønskeseddel, har jeg og butikken det også, så mange af tingene står på listen over ting, jeg stadig leder efter eller gerne vil købe en af de næste gange, der skal bruges penge.

Nå men, som jeg skrev er der mange lækre ting på vej hjem, så hold øje med shoppen, for der vil løbende komme mange nye varer hjem og sortimentet vil blive væsentligt større.

Jeg vil I den kommende periode lave nogle flere indlæg om CHA og lægge lidt billeder op af, hvad jeg så og oplevede derovre, så I også kan få lidt mere glæde af det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar