mandag den 18. marts 2013

Papirsblomster

Så er convention vel overstået. Jeg var så heldig at få lov til at demonstrer hvordan jeg laver forskellige typer papirsblomster. Der var mange som var interesserede i det jeg viste og det er jo super dejligt. Jeg har fotograferet det jeg har lavet og vil idag vise noget af det.

Alle de følgende blomster er lavet med Tim Holzt dies Tattered florals og tattered poinsettia.
Delene er standset i almindeligt kulørt karton. Bladene runder jeg på en blyant eller lignende. Blomstens lag samler jeg med 3d skum puder, de må gerne være store. Det giver noget luft mellem lagene som får blomsten til at syne af mere. Efterfølgende monterer jeg blomsten i enden af en pind med en dodz inden jeg sprayer med limspray og dryser med crystal glitter.  Jeg monterer blomsten på pinden for at undgå at få spray på mine fingre da det er meget klistret og svært at fjerne igen. Desuden står jeg udenfor og spayer da det er noget giftigt stads. Jeg kigger faktisk efter et mindre usundt alternativ til sprayelim, så kender du noget vil jeg gerne høre om det.
Jeg går indenfor igen når jeg drysser med glitter....
Når limen er tør monterer jeg en halperle eller lignende i midten af blomsten.
 

 
God kreativ Mandag
 
Susanne.

8 kommentarer:

 1. hvor er de bare smukke dine blomster, jeg fik ikke set så meget af dine blomster på convention. Derfor er jeg glad for at du viser det her på bloggen.

  SvarSlet
 2. Hold op hvor er de flotte. Fik slet ikke set din demonstration :-(

  SvarSlet
 3. Woww hvor er de bare smukke..
  Det da helt vildt..

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle smukke blomster :)

  SvarSlet
 5. Wauw hvor er de bare smukke.

  SvarSlet
 6. Hold da fast dine blomster er flotte. Det skal jeg da også prøve. Jeg har ingen spraylim, så jeg tester hårlak. Er det mon mere eller mindre skadeligt :-)

  SvarSlet
 7. Det er nogle superflotte blomster du har lavet, de sarte farver med den fine glimmer effekt er en god kombination. Dem vil jeg også gerne lære at lave.

  SvarSlet
 8. Jeg så godt din demonstration til Convention og jeg er dybt imponeret. De er så super flotte.... Tak fordi du delte med os andre.

  SvarSlet