torsdag den 12. december 2013

Kit klub - december kittet

Jeg har leget med Kit Klubbens december kit. Anja har endnu en gang sammensat et lækkert kit med papirer, pynt og bogstaver der harmonerer rigtig godt.

Jeg har lavet to layouts, et kort og pyntet en konvolut - og stadig er der masser af materialer tilbage til at lave endnu mere.December-kittet giver mulighed for at lave kort og layouts i juletema, men samtidig kan det også bruges til at lave vinterlayouts, som jeg har gjort her. Det lille hjerte er et skum-klister-hjerter, som jeg har dækket med glitterlim.


Et sødt julekort med omslag af en stjerne-transparent.


Her har jeg også brugt et skumhjerte, men denne gang har jeg dækket det med fine små røde beads (som også var med i kittet) og tilsidst dækkede jeg det med glossy accent.


I kittet var også et par konvolutter. Jeg har dekoreret den ene nemt og enkelt, og som adresselabel brugte jeg en af de mange labels fra kittet - som også vil gøre sig godt som til og fra kort på julegaverne.


Som pynt har jeg malet en af de medfølgende træ-rensdyr med hvid akrylmaling og duppet lidt glimmer lim hist og pist.

Det har været nemt og inspirerende at lege med kittet, da alt passer sammen og giver mange muligheder. Hvis du ikke allerede er medlem af kitklubben, kan du læse mere her.

2 kommentarer:

  1. Smukt arbejde og jeg er vild med din blog og dens udseende. Dejlig rolig for øjnene og fokus på det vigtige, nemlig dit arbejde :-)

    SvarSlet
  2. Skønne LO du har lavet. Og søde julekort. Det ser godt ud, materialet fra månedspakken.

    SvarSlet