fredag den 5. juli 2013

En stolt far

Hej

Så er det blevet min tur til at blogge, og efter en uge i sommerhus, hvor både Cameo og diverse andre scrapsager kom med, har jeg et LO til jer (og nok flere i de kommende uger).

Jeg havde taget vores bryllupsbilleder med for at få taget godt hul på dem. Og fik da også lavet en del, så albummet er kommet godt i gang - Kender du det også? Jeg synes det kan virke lidt uoverskueligt, når jeg sidder med et tomt album og rigtig mange billeder. Jeg ved jo hvor lang tid det tager, at få lavet det store og lækre album, men det er ligesom om, at når der sidder 10 - 15 LO's i albummet, så begynder det allerede at tage form - også selvom det langt fra er tæt på. - Forstår du hvad jeg mener?

Nå, men - nok snak - Her kommer LO'et:


Billedet er af min stolte far, da han så mig første gang i min brudekjole.
LO'et er bygget meget enkelt op. Et stykke hvidt karton med et par splat med Heidi Swaps Bronce mist. Jeg er blevet ret glad for den farve, da den på den ene side er mørk som en sort, men samtidig ikke helt så hård som den sorte og lige føles som om den glimter lidt mere, da glimmeret er lidt lysere i den (lidt ligesom guld).


Her har min Silhouette Cameo været i gang. Jeg har skrevet Stolt i programmet og fået skåret ud i et manilla mærke. Det synes jeg giver en god effekt som en del af titlen. Resten af titlen er lavet med Thickers.


Langs kanten af det mønstrede papir, jeg har sat på som et bånd ned lodret, har jeg sat forskellige udstansninger, jeg har lavet med forskellige punches i nogle forskellige rester papir. Jeg har brugt følgende serier af papirer: My Minds Eye Lost and Found 3, Studio Calico Classic, Studio Calico Abroad og lidt kork.


Jeg er blevet ret vild med at lave et lille banner, og punche et eller andet motiv i som her under titlen.
Det er bare en lille detalje. Hvad bruger du af detaljer i øjeblikket.

Du må have en fantastisk weekend - og hvis du er en af de heldige, der går på ferie i dag, så rigtig god ferie til dig...

Mange kreative weekend hilsner

Anja

6 kommentarer:

 1. Rigtig flot LO, og sikken et flot billede af din far. Man kan virkelig se, hvor stolt han bare er. Det er bare et perfekt minde at ha.

  SvarSlet
 2. Rigtig flot Lo af en stolt far.
  Dejligt minde.

  SvarSlet
 3. Flot lo, lækre farver...

  SvarSlet
 4. Flot lo. De små sommerfugle i kork er virkelig fine!!

  SvarSlet
 5. super flot layout, i lækre farver.

  SvarSlet