mandag den 29. juli 2013

Om på maven.

Hej, jeg har lavet dette layout med min dejlige søn.
Jeg har brugt en del forskelligt karton. Baggrunden er fra Crate, serien hedder Farmhouse. Desuden har jeg brugt forskelligt Jillibean Soup papir, en grøn, en orange, en blå. Jeg har brugt A boys life fra Echo Park. Samt glitter karton i farverne Limeade og svimmingpool.
Overskriften er en Thickers som ikke helt havde den rigtige farve, de har derfor fået lim, glitter og Glossy Accent. Jeg kan godt lide art bruge Glossy Accent ovenpå glitteren da det forhindre at glitteren med tiden kommer til at ligger i plastiklommen i stedet for på layoutet. Jeg må dog indrømme at glitteren skinner en anelse mere uden Glossy Accent, men det er ok på et layout.


Den blå stjerne er (finger)malet med Inka Gold i farven Cobald blue og har ovenpå et lag Glossy Accent. Den lyseblå stjerne har fået Embossing i en lækker farve som hedder Frost. Jeg har brugt en Nellie Snellen die "5-point star" Konfetti laver jeg med helt små cirkel punches i størrelserne 1/8" og 3/16", de er fra EK Succes. Har man ikke det kan man jo også bruge en gammeldags hulmaskine.


God sommer,
 
Susanne.

3 kommentarer:

  1. Flot LO og super lækker baby, han er da bare såååå cute.

    SvarSlet
  2. Rigtig lækkert LO...og sikke en cutie pie ;-)

    SvarSlet