tirsdag den 2. juli 2013

Så skal vi have gang i CAS-kortene igen...

Selvom vejret langfra emmer af sommervejr hver dag, så er der mange ting at gøre her om sommeren. Eller ihvertfald er der mange ting der trækker. Derfor er det rart at kunne lave nogle hurtige, elegante kort ind imellem. Ikke mindst hvis det er småt med tiden.


Jeg har lavet to ens kort, blot med forskellige materialer.

Alt du skal bruge for at lave disse kort er: et stykke karton, lidt restpapir, en pen, et tekststempel og sværte samt lidt bling (evt. stickles, liquid pearls el.)


Jeg har blot tegnet 3 streger med min kuglepen, standset 3 fugle i glitterkarton fra American Crafts, med min fiskarpunch (her er der jo et hav af muligheder hvis man bruger figurpunches eller dies), og klippet et banner hvor jeg har stemplet med et tekststempel, og tegnet rundt i kanten med min kuglepen.
Endnu et kort efter samme skabelon.


Her er blot brugt lidt af de rester af papir jeg har liggende. På denne måde kan der også komme mange  kort ud af et enkelt stykke papir.Klar... Parat.... Start med at CAS'e...

2 kommentarer:

  1. Er også vild med CAS, og det er da helt fantastisk. Kan godt li, at du har indrammet pilen med "Happy Birthday". Det ser sejt ud.

    SvarSlet
  2. Jeg kan rigtig godt lide kortene - dem kunne jeg tænke ig at lifte. Takf or fin inspiration.

    SvarSlet