lørdag den 2. juli 2016

Vinyl i lange baner....

Sådan når sommeren er over os, men når regnen siler ned, så er humøret lidt mere til inde sysler. 

Her er det super lækkert at have en Silhouette Cameo i baghånden, så kan man nemlig få gjort lidt ved indretningen.

I dag vil jeg vise lidt arbejde i vinyl, jeg har været i gang med. Nemlig navne til dørene i huset. De kan jo laves i næsten alle stilarter, det handler bare om at finde den rigtige skrifttype.
I programmet skriver man ganske enkelt navnet, og så er man faktisk klar til at få det skåret.Vinylen skal skæret i rette størrelse, og så ellers bare på skæremåtten.Så er vi klar ....I programmet sættes indstillingerne til at skære i vinyl, og her kan du også få en guideline for hvad kniven i maskinen skal stå på.Og så er det ellers bare at trykke "send", og så kører det hele af sig selv...

Når maskinen er færdig med at skære, så kommer al pillearbejdet. Al vinyl rundt om bogstaverne skal af, og der handler det bare om at være tålmodig, og tage lidt af gangen.Hvis man har en meget kringlet tekst, eller der er lidt vinyl inde i bogstavet der skal ud, så er det rart at have en syl eller lignende til hjælp. Så går det ganske let.Så er det ellers bare overførsels tape på, og så er det klar til at komme på døren, væggen eller hvor det nu lige skal være.


God dag
*Signe*Ingen kommentarer:

Send en kommentar