mandag den 18. februar 2013

Romantisk kort

Hej, jeg har været til scrap i Munkebo, hvor jeg lavede dette kort til en udfordring. Emnet var kærlighed, der skulle bruges baggrunds stempel og farver i den røde- lyserøde skala. Det var Jill der meget velfortjent løb med 1. pladsen. Hun laver nogle meget romantiske kort og er god til at bruge mange detaljer som blonder, blomster osv.

På dette kort har jeg brugt et af Picturing The worlds nye baggrundsstempler "french text" sammen med en Hero arts shadow ink i farven "Soft Olive". Begge dele er helt nye i butikken og knap nået på webshoppen. Hvor er de bare lækre de her Shadow inks, de er lavet i lækre sarte farver og det er helt sikkert noget jeg skal arbejde mere med.
Mønster papiret er fra Maja Design. Den pink farvede flourish er lavet med en die fra Memorybox. Den ornamenterede ramme er en Marianne design die cut. I midten er en lille Cameo.
De små labels og teksten herpå er fra Die og stempelsættet "airplane greetings" Fra "My favorite things. Desuden er der pyntet med konfetti lavet med små cirkel punches fra EK Succes i str. 1/8" og 3/16".

  
 
God kreativ mandag,
Susanne.

2 kommentarer: