mandag den 1. april 2013

Large Flower background.

Jeg har lavet tre kort med det lækre stempel Large flower background fra Hero arts. De er alle opbygget efter ca. samme model og dog er de endt med at blive meget forskellige. Jeg har brugt Nelli Snellen, "Multiframe die Scalloped oval" på dem alle. De ovale tekster er lavet på computer.

På dette grønne kort har jeg stemplet og embosset med hvid embossing. Jeg har brugt mit blending tool til at sværte blomsterne (og omkring blomsterne) med distress ink, peeled paint, blomster og blade er efterfølgende malet op igen med distress ink for at give nogle lidt mørkere områder.


Denne diecut er fra Nellie Snellen den er pyntet med ganske små fine halvperler. Fløjlsbåndet er sat på med en dobbeltklæbbende tape som er lige lidt for bred. Dette lille stykke tape som stikker ud på hver side har jeg udnyttet ved at drysse det med en lækker grøn glitter.


Her er det smukke baggrundsstempel stemplet med mørkebrun sværte på kraft karton.


Den ovale scalop er embosset med guld embossing, og igen har jeg brugt det lækre fløjlsbånd som Anja har i hendes butik i mange forskellige farver.


Denne baggrund er lavet med guldembossing på et stykke brunt Bo Bonny mønsterpapir. Blomsterne har jeg malet op med en mørkebrun distress ink, Walnut stain. De har efterfølgende fået Glossy Accent.


Banneret er klippet i hånden og teksten "Hjertelig tillykke", er et rigtig godt basis stempel som jeg bruger ofte.

 
God kreativ påske.
Susanne.

5 kommentarer:

  1. Rigtig flotte kort og dog vidt forskellige trods det er samme baggrundstempel, der er anvendt. Min favorit er det grønne...

    SvarSlet
  2. Flotte kort - især det grønne.....

    SvarSlet
  3. Så fine kort, specielt det grønne er skønt. Stemplet er da bare for lækker.

    SvarSlet