mandag den 8. april 2013

Lille sommerfugl.

Hej, jeg har lavet et par kort med de dejlige sommerfugle fra Hero Arts stempel sættet som hedder Antique Engravings.
Alle sommer fuglene er stemplet med sort vandfast svært, og efterfølgende malet med distress ink i farverne: Shabby shutters, peeled paint og forest moss. Til sidst er de klippet ud og  pyntet med stickles.

Dette kort er stemplet med "Leafy Vines", et Hero Arts baggrundsstempel. Jeg har igen brugt distress ink, peeled paint. Teksten er lavet på computeren og det lille banner er monteret på en stribe dobbeltklæbende tape som jeg også har anvendt til at hælde lidt grøn glitter på.
 

Her er baggrunden kørt igennem en embossing folder. Der er pyntet med en oval ramme, "Tiffany frame" fra Memorybox. Teksten er lavet på computer men stanset ud med de lækre dies fra Justrite og Spellbinders (de hedder "Antique tags one dies" og "Vintage labels three"), de findes i Anjas fysiske butik. Til sidst er der pyntet med en sommerfugl.

På dette kort har jeg brugt den samme embossing folder, her har jeg dog sværtet den ene side af folderen inden jeg har kørt den igennem big shotten. Den sværte jeg har brugt er Hero Arts Shadow Ink Soft Sand. Teksten er lavet på computer. Jeg har pyntet med rulleblomster, royal rose fra My favorite Things. Og diverse diecuts: Memory Box Dies Chesapeake Scrollwork , Memory Box Dies Grapevine Wreath, Nellie Snellen Multiframe die Scalloped oval.


God kreativ mandag.
 
Susanne.

9 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte, dine kort, og når der så samtidig er sommerfugle på (mine favoritter!), så bliver det ikke bedre! :-) mvh./HelleDG

  SvarSlet
 2. Det er nogle super smukke kort og så flot du har lavet sommerfuglen ( det var mit første køb, men bruger den næsten aldrig... det inspirerer du mig så til nu TAK )

  Ha en god dag

  SvarSlet
 3. Det var da usædvanligt smukt! Hold da op!!! Uha, nye behov ...

  SvarSlet
 4. Smukke kort med meget forskellige udtryk. Er især vild med det øverste. Skønne farver og som altid dejligt med sommerfugle.

  SvarSlet
 5. Super smukke kort. Jeg er vild med det øverste. Tror jeg skal kigge efter lidt stempler til SAM.

  SvarSlet
 6. De er super flotte alle tre! Jo flere af dine kreationer med glimmer jeg ser jo nærmere rykker behovet

  SvarSlet