tirsdag den 4. juni 2013

Lidt forskellige CAS-kort...

Jeg har været igang med at lege med det samme stykke papir, som base for forskellige kort. 

Det er primært papir fra Jillibean Soup jeg har brugt.


Her har jeg brugt papiret som base på kortet, lavet en bort af masking tape, og så til sidst en scallopcirkel med et tekststempel.



Til det næste kort har jeg igen brugt det stibede papir som base, og herpå har jeg (klippet i hånden) sat et banner på en smule twine, og sidst standset to fine skyer (fra Die namic) og stemplet med et tekststempel. På bannerne og skyerne har jeg i hånden tegnet en tynd sort streg for at markerer dem. Jeg bruger Archival Ink når jeg stempler, da jeg synes det giver et fint, rent tryk.



Endnu et kort hvor jeg har brugt det stribede papir som udgangspunkt, her hvor jeg har lavet 4 kvadrater. Bagsiden af papiret er med de skønne sommerfugle, så de er blot klippet ud af papiret. Og igen et tekststempel til sidst.



Sidste kort i denne omgang. Igen har jeg brugt det stribede papir, sammen med de øvrige papirer som jeg også har brugt på de øvrige kort. Jeg har igen klippet en sommerfugl ud af papiret, og lavet en lille "hale" af halvperler. I bunden har jeg brugt en borderpunch, og så er firkanten med stemplet kommet op på 3d-puder så det står lidt frem...


Nu er det bare om at komme igang med at CAS'e ;)

4 kommentarer:

  1. Hvor er de super skønne - tak for fede ider til flere CAS kort

    SvarSlet
  2. Super skønne kort.

    Har flere gange luret på det papir med sommerfuglene, men hver gang blev jeg enig med mig selv om, jeg var for doven til at klippe dem ud.

    SvarSlet
  3. LÆKRE kort allesammen. =0)

    SvarSlet