fredag den 8. november 2013

2 kort i et

Kortet jeg viser idag kan jeg godt fristes til at kalde 2 kort i et, og jeg har haft godt gang i mine dies.

Beklager at kvaliteten af billederne ikke er den bedste, men det har ikke lige været vejr til at tage dem udendørs og belysningen indendørs er simpelhen elendig, så efter mange forsøg lykkedes det at få taget nogen biller, der ser nogenlunde ud.

Først har jeg skåret et stykke kvistkarton (findes i den fysiske butik) i 15x15 cm, derefter skar jeg et stykke klart plast i 15x17 cm (Anja har netop fået det klare plast hjem i den fysiske butik og mon ikke det også kommer på webshoppen). 
Det klare plast blev scoret ved 15 cm, således at jeg fik et 2 cm ombuk, som blev tapet fast på kvist kartonet, så det klare plast blev til forsiden. Den lyseblå baggrund er skåret i 15x15 cm og er tapet fast på kvist kartonet, så det skjuler den 2 cm brede kant fra det klare plast.


På forsiden er der vand med fisk og en pingvin eller er det 2 pingviner, der fanger fisk i vandet? (En samlet die liste kommer længere nede). Fiskene er skåret i Stamping Foil.

Inde i kortet er der lavet et bakket snelandskab, når jeg laver landskaber på mine kort bruger jeg en af memory box landscape dies til at tegne efter.
Når kortet er åbent ses det, at der kun er en pingvin i vandet, den anden pingvin har haft travlt inde på land med at pynte et juletræ med fisk (og rød sytråd fra gemmerne) og gaverne under træet er naturligvis fisk. Der er også blevet tid til at bygge en pingvin snemand (der har jeg mikset to diesæt). Stakken med snebolde ned i højre hjørne er lavet af en hulmaskine.

Dies jeg har brugt:
Ocean Border - Impression Obssession Die
Penguin & Iglo - Impression Obssession Die
School Fish - Memory Box
Fir trees - Impression Obssession Die
Snowman - Impression Obssession Die

Da der har været en del messer her i efteråret kan der være dies der er udsolgt, men så er det bare at høre Anja, om hun kan skaffe dem hjem.

Når jeg laver denne her slags kort, bliver skrivefeltet sat på bagsiden.

Rigtig god weekend.

/Thea

5 kommentarer:

 1. Nej hvor er det sødt. Rigtig fed ide med den klare forside, det gi´r en rigtig flot effekt og får flere billeder frem med det samme. Super flot lavet.

  SvarSlet
 2. Super godt lavet. Det er bare så fint et kort!!

  SvarSlet
 3. Super sødt kort :-)De pingviner er bare så kære.

  SvarSlet
 4. Rigtig sødt kort!!
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Det bliver man da bare i godt humør af det søde kort - jeg har den die - og glæder mig til at lave nogle julekort med den. God weekend og tak for kigget.

  SvarSlet