fredag den 15. november 2013

Endnu et julekort

Vi kan vist ikke komme udenom, at det er sæson for julekort, så her er endnu et.

Igen er jeg dukket ned i stakken af Memory Box dies og det kom der dette kort ud af. Selve kortbasen er sort og funger også som baggrund. Stjernerne på himlen er lavet med MS stjerne borderpunch. Karton rester er rigtig gode til denne slags kort, da det jo kun er små stykker karton, der skal bruges for at tilføre kortet lidt farve.
Julemanden og alle hans rensdyr er sat fast med 3D puder, så de ikke falder helt ind i baggrunden. Det samme er det forreste lag snelandskab for at give kortet lidt dybde.

Dies brugt på dette kort: 
Winter Carbin Landscape - Memory Box
Mini Snowmen - Memory Box
Auto parts - Memory Box
Santa - Impression Obsession Dies

Jeg leger lidt med tanken om at bruge julemanden og hans rensdyr til næste års julekort i en "serie" der passende kan hedde Santa around the world, for har forskellige landskaber han kan flyve over, bl.a. Evergreen Landscape, cityscape og med en Silhouette Cameo i huset er der endnu flere landskaber at vælge imellem. Dejligt med en die, der er god anvendelse for.

Rigtig god weekend.

/Thea


4 kommentarer:

 1. Rigtig fint kort her, og den ide til næste år lyder da helt suveræn, det glæder jeg mig godt nok til at se. Den udstandsning her af julemanden med sin slæde, har altid været mit allerbedste bimage af alt hvad der overhovedet er julet, og har også købt dien nu he he he.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et lækkert julekort!
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Hold op - mange detaljer! Sødt julekort - og god ide med forskellige "landscapes" :-).

  SvarSlet
 4. Ville slet ikke have troet at så meget sort virkede så godt - men det har du så lige bevist - FINT kort og sød ide. Tak for den ide.

  SvarSlet