mandag den 4. november 2013

Merry Christmas.

Hej, Jeg har lavet et par julekort med dette stykker lækkert glitter papir fra My Minds Eye, Vintage Christmas Collection pack.
 
 
Det prikkede papir i baggrunden er også fra samme pakke.
 
 
Jeg har pyntet med en gren skåret ud med Memorybox, Woodland Branch. Fuglen er også fra Memorybox, Meadow bird. Rulleblomsterne er fra MFT de hedder Royal rose, de er pyntet med lidt lim og den mørkerøde glitter fra Martha Stewart. Det lille hjerte er et "Foam Hearts" som er drysset med glitter. Det store hjerte er standset ud i selvklæbende kork med  en Nellie Snellen die.

 
 

 
Denne fine julestjerne er standset ud med en die fra Marianne design. Den er er pyntet med mørkerød glitter fra Martha Stewart, samt en knap i midten.

 
Her har jeg brugt 3 forskellige dies sæt, Postage stamp stax, Palace oval frame, Antique tags one dies. Stemplet er fra Justrite det hedder "Antique Christmas Tags One" og findes i den fysiske butik. Det er pyntet med lim og glitter.

 
God kreativ mandag,
 
Susanne.
 

8 kommentarer:

 1. 2 rigtig søde julekort her, og såå flot dekoreret med glitter også, lige i øjet her til jul.

  SvarSlet
 2. De er så flotte...jeg fik hele juleserien i gave og har i weekenden lavet et julealbum af papiret...man nænner jo næsten ikke at klippe i det ?

  SvarSlet
 3. Jeg bliver da vist mere og mere vild med glitter. Super søde kort.

  SvarSlet
 4. Smukke kort, lækker julestjerne.

  SvarSlet