onsdag den 11. juni 2014

Butterfly box

Hej

Det er så hyggeligt at lave home deco med sine scrapsager, og især når det er lavet af genbrug.
Disse nye Prima icon pynt kommer i fine trækasser med 4 rum og det er sådan en kasse som har fået den helt store make-over tur :)


FØR:

EFTER:

*************************************
Jeg startede med at male kasse med hvid akrylmaling, da den var godt tør har jeg penslet med Martha Stewart Glitter-glue og drysset med Tim Holtz Distress Rock Candy glitter, som er transperent. 
Efter at limen er dærdet har jeg givet 1 lag lim mere (sporadisk) og drysset med groft guld glitter. Jeg har brugt Studio Calico/ Classic Calico Plano papir i bunden af rummene, og jeg har syet en kant rund. Cirklerne er standset ud i guld karton og Heidi Swapp/Vintage Chic Handwritten, jeg har bevidst ikke centreret cirklerne eller bliver det for ens. 
Et lille fishtail banner i Heidi Swapp/Vintage Chic Handwritten papir bag hver sommerfugl, slippen bøjer jeg fremad for at få noget volume, banner er sat på med skumpuder.
 Sommerfuglene er standset ud med en SÅÅÅÅ skøn ny die,  Swirl Butterfly fra Memory box. De er standset ud i kraft karton og sværtet med Versamark Watermark og farvet med Perfect pearls pudder i forskellige blå nuancer. 
Hver sommerfugl er toppet med lidt pynt, 3 af dem har fået metalpynt fra Prima, Nailheads og den sidste har fået en nøgle som af lavet af gips samt en Martha Stewart silikone form.


En masse close-up billeder:
*Gitte*

2 kommentarer:

 1. Super flot og en pragtfuld måde at genbruge sådan en kasse på.

  SvarSlet
 2. Skøn form for genbrug!
  Og hvor ser det bare gennemført og lækkert ud.
  TAK for SKØN inspiration!
  Dejlig dag herfra.
  Kh. Anette

  SvarSlet