lørdag den 12. juli 2014

Får i scrappet i sommervarmen?

Jeg må indrømme, at når det er ferietid og sommervarmen trykker, så får jeg ikke sat mig ret meget ved min scrapplads. Tvært imod. Så er det sørme godt at Anja sørger for at der er tirsdagsscrapklub, stort set hele sommeren. 

I tirsdags fik jeg en spontan ide om at tage afsted, så det nærmeste på bordet blev smidt i tasken. Det tog faktisk kun 5 minutter, og så var jeg ude af døren. Så fra jeg besluttede mig for at tage afsted, til jeg sad i bilen, var der gået ca 10 min.
Altså havde jeg slet ikke planlagt hvad jeg skulle lave, og havde heller ingen ideer. Men stemningen til scrapklub er hyggelig, og så kommer mojoen nærmest helt af sig selv.

Det blev bl.a. til dette LO. Af rester... Tja, det har jeg vist prøvet før det med rester. Det er ikke sådan når man gemmer alle stykkerne, fordi de bare er sååååå fine. Så er det jo om at få brugt dem.Det er som om, at der var lidt for meget sol her til morgen, så beklager at farverne måske ikke står helt skarpe. Men det er Papirer fra MME Lost&Found3, hvor der er tværet lidt gesso hen over. 


Udover papirerne har jeg, bag billedet, brugt en fin stor fjer der matchede papiret, og så selvfølgelig en hel del af de skønne stempler, som Picturing the World har et hav af. Desuden er der brugt lidt sytråd samt sort Dylusion spray. Sidst men ikke mindst er der kommet lidt wood veneer. Her har jeg brugt potty people samt stjerner.


God dag derude... Husk, at når solen bliver for varm, så træk ind til scrappladsen ;)

1 kommentar:

  1. Det er da blevet et fint LO ud af de rester, så er det jo fint at gemme dem, når de bruges så fint.

    SvarSlet