onsdag den 2. juli 2014

X-cut dies *Kort*

Hej
Så blev det min blogdag :)
Jeg har har leget med mine X-cut dies, og til dette kort har jeg brugt Rektengel scalloped diesæt og en skøn doily, doilien findes i den fysiske butik. Jeg har klippet i mine udstandsninger, på rektanglen har jeg klippet den ene langside af, så jeg får en lige side der flugter med kortbasen. Doilien har jeg klippet i 4 stykker og brugt 1 stykke i hjørnet. Når jeg klipper mine doilier op sørger jeg for ikke at have 4 ens stykker, det giver mere spil hvis tingene ikke er for stringente. 
Som pynt har jeg igen igen støbt en figur med mine Martha Stewart forme. Jeg har kommet stengips blandet med lidt grå re-inker farve, i formen og efter at den er hærdet, pyntet med en enamel dot i midten. Det skønne papir er fra My minds eye/Lost & found 3. Kanterne har jeg sværtet med Pumice Stone .
 Jeg bruget dette karton til mine kortbaser og udstandsninger.*Gitte*


3 kommentarer:

  1. Som altid fantastisk kort fra dig, lige min stil :-) kh 10na

    SvarSlet
  2. Super flot kort her også Gitte. Kan du ikke forklare hvordan du laver de der flotte gipstingester, som du har brugt på begge kort idag? De er bare virkelig flotte, men har aldrig prøvet sådan noget før.

    SvarSlet
  3. Hvor er det bare super flot. Jeg kan rigtig godt lide den måde du har brugt silkebåndet på. Gipsfiguren er fantastisk.

    SvarSlet