lørdag den 3. december 2016

Kender du det?

Kender du det med at man får lavet en super flot baggrund i sin artjournal og så sidder man ellers fast? Det sker til tider at jeg får lavet en baggrund, som jeg egentlig er godt tilfreds med, men så er det bare lige som om at jeg ikke kan komme videre. Sådan startede den side jeg vil vise jer i dag... Som en baggrund der har ligget og ventet på mig i mindst et år.


Baggrunden er lavet med Gelatos. Den blev meget farverig og "vild" hvilket normalt lige er min stil men denne gang sad jeg fast. I går kom alle ideerne så lige pludselig til mig da jeg fandt mine svampestempler frem.


Jeg stemplede svampene på hvidt karton og farvelagde dem med Copic Ciao markers. Derefter klippede jeg græsset ud og farvelagde det med Dylusions ink spray. På græsset har jeg brugt en Tim Holtz stencil som jeg har sprayet vand igennem. Da svampe og græs var tørt limede jeg det på siden med glue n´ seal. 


De hvide splats er lavet med Dylusions paint og kanterne på siden er lavet med Dylusions paint pens. Den øverste tekst er også skrevet med en paint pen og den nederste er et stempel fra Mama Elephant.Materialeliste:

Ranger Inkssentials - Glue n´ seal


Du ønskes en fortsat god weekend.
---Lise---


2 kommentarer:

  1. Spændende art journal med skønne farver. Godt fundet på.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak fordi du kigger med og tak for den søde kommentar. 😀

      Slet