lørdag den 29. marts 2014

Kort af mønsterpapir

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker mønsterpapir og kan ikke få nok af det. Jeg køber tit hele serier af papir og hver gang er der altid et eller to stykker papir tilbage, som er lidt svære at bruge. Enten fordi det ikke passer i farverne eller som her, består af en "masse" kort og uden tekst. Jeg er begyndt at lave kort af disse papir, da de tit er yderst velegnet til dette.
Til dagens 3 kort , er teksten netop stemplet på sådanne "små kort" som jeg har skåret ud af et helt ark mønsterpapir fra Crate Paper fra "Story Teller" serien. Til alle tre kort er der også brugt mønsterpapir fra Simple Stories "I heart summer" serien og stempelsættet "Live Life" fra Hero Arts.

Til dette  kort har jeg brugt en Venita Flourish dien fra Memory boks. Som pynt er brugt en træsommefugl, som har fået lidt bling.
Til dette  kort har jeg brugt en Loopy Rings dien fra Memory boks.  Pyntet med en træsommefugl, som har fået lidt bling.
Til det sidste kort har jeg brugt en Valerian Flourish dien fra Memory boks og pyntet med lidt bling.  
Tak fordi du kigge forbi og forsat god weekend.

Lisette

1 kommentar:

  1. Dejlige kort og TAK for god inspiration.
    Jeg elsker også mønster papir. Men oftest får jeg købt blokke pga blot nogle enkle ark, der har fanget min interesse og så sidder jeg dér med stakke af ark, jeg ikke får brugt :-/.
    Men måske jeg bare skal have gang i kortfremstillingen på samme måde, som du har vist (og så lige ha' fat i det skønne stempelsæt også :o).
    God søndag. Kh. Anette

    SvarSlet