onsdag den 5. marts 2014

Marts kit

Hej
Jeg har været så heldig at få lov til at lege med Marts kittet fra Kit-Klubben. Farverne er bare muuums…. jeg elsker farven mint.


 Teksten er standset ud med et dies sæt fra MFT, og Fishnet dien  er en helt ny die som lige er kommet i den fysiske butik også fra MFT


 Hjertet er filt som er standset ud med et hjerte die sæt fra Impression obsession, også sprit nyt.Jeg skal desværre ikke til Scrapbooking Convention i denne weekend men husk endelig at stoppe op hos Picturing The World standen og se alle de skønne nye varer som Anja har fået hjem.

Gitte

8 kommentarer:

 1. Lækkert kort i skønne farver. Er vild med det. Tak for inspiration i Ejsing. Det er ærgerligt, vi ikke ses i weekenden. Og selvfølgelig vil vi stoppe op hos Anja. Hun har altid nogle lækre ting.

  SvarSlet
 2. Endnu et skønt kort. Tror da vist, det kunne være godt at komme på kursus med dig som inspirator. Du laver altid sådan nogle skønne kort

  SvarSlet
 3. Hvor er det et flot kort her også Gitte. Jeg er også helt vild med den farve, og de dies er også bare fede. Du har da helt sikkert formået, at få det bedste ud af det hele her, dert er rigtig flot.

  SvarSlet
 4. Det er så super smukt et kort til stor inspiration

  God dag

  SvarSlet
 5. Nøj for et flot kort. Helt sikkert skøn farve og de nye dies er da must-haves. Stopper det da aldrig .... ;-)

  SvarSlet
 6. Nøøjjjj hvor er det et fint kort.

  SvarSlet
 7. Sikke fint kort!!! Er vild med syilen :)

  SvarSlet