torsdag den 15. maj 2014

PL - med Pink Paislee og overlay

Jeg har gjort noget, som jeg ellers ikke har gjort før, og som jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke måtte - jeg har pillet en PL side fra hinanden og lavet den på ny.

Men jeg blev irriteret hver gang jeg bladrede forbi den, så til sidst pillede jeg alle billeder af, smed papir og pynt ud og startede forfra. Resultatet blev denne side - 2. uge af januar 2014.


Jeg har brugt PL kort fra Midnight Edition, mønstret papir fra Pink Paislee og sidst men ikke mindst nogle super lækre PL overlays fra Becky Higgins.


På billedet her over har jeg brugt et overlay med teksten "This is so you", og herunder er der en stjerne og nogle hvide linjer på. Jeg pynter både over og under overlayet, og på nogle af dem sidder billedet ovenpå og på andre sidder billedet under. Jeg har sat overlayene fast med hæftemaskine.


Titlerne Menu, Bif og Blad er lavet med mistable alfabet fra Heidi Swapp, hvor jeg har mistet med sort og så står bogstaverne tilbage hvide.


Jeg har pyntet med enamels fra My minds eye, træpynt og guldkamera fra Studio Calico, lidt sort glitter tape og en udklippet fjer fra et papir fra Chick tags.

Fortsat god dag :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar