torsdag den 12. november 2015

Happy Anniversary

Til dagens kort har jeg vidst været i det romantiske hjørne. Men får man ikke også lyst til det at være det - når kortet skal bruges til et par som har været sammen i mange år?
Kortet er opbygget i sarte farver, men med den sorte som en fed kontrastfarve. Billedet snyder desværre lidt, men det møsntrede karton, fra Teresa Collins, er så flot en sart blå/tyrkis.
Sommerfuglen, fra Cherry Lynn er lavet i det lækre glitterpapir fra Doodlebug, og som en sjov detalje har sommerfuglen fået en nøgle som "krop"
Bomuldsranken er lavet i vellum, igen for at beholde det sarte, men også for at give det lidt spild, da vellum er et lidt livsk materiale. I midten af de sorte palietter har jeg limet en lille sort halvperle i midten, for at skjule det lille hul der ellers ville have været der.
"Happy Anniversary" er lavet ved at sætte enkelte stempelbogstaver op mod hinanden. Denne type stempelsæt er også perfekte hvis du ønsker at lave personlige kort - du kan nemt sætte modtagerens navn eller anden data på kortet.
Jeg håber du har ladet dig insprere af kortet.
Jeg har nu pakket det forsigtigt sammen, for dette kort skal helt til USA!

Mvh Sabina

Pist... Ses vi til SAM i weekenden?Materialeliste:

1 kommentar: