mandag den 26. november 2012

Bryllupskort.

Hej,
jeg har lavet disse 2 bryllupskort i sarte farver. Selve kortene er almindeligt karton der er stemplet med embossing sværte og derefter penslet med perfeckt pearls. Stemplet jeg har brugt er harlequin fra Cover a card. For at binde perfekt pearls pulveret lidt bedre til kortet, har jeg sprayet kortet let med hårlak, man kan også bruge fixativ hvis man har det. Harlekin mønstret er blevet supleret af en masse små halvperle for at gøre baggrunden lidt mere elegant.


Det første kort er lavet på vaniliefarvet papir.
Pynten består af memorybox dies, halvperler og små rinsten samt nogle hjemmelavede blomster. Blomsterne er lavet af mellemlægspapir punchet ud med en cirkel punch, sprayet med spraylim og drysset med crystal glitter fra Martha Stewart. Crystal glitter er endnu en af min ynglings materialer, jeg bruger det alle steder hvor det er muligt. Teksten på kortet er lavet på computer.

 
 

 
Dette kort er lavet på helt hvidt karton, hvilket gør perfect pearls stemplet mere sølv skinnende. Tekststemplet er fra en pakke med 12 "mini messages". Die cut ornamentet er fra Marianne Design. Her er der ligeledes pyntet med hjemmelavede blomster.
 
 
 

 
 
God dag, 
Susanne.

3 kommentarer:

 1. Wowww hvor er det bare smukt !!
  Fantastisk med alle de halv perler- sikken
  et arbejde, men hol op en lækker effekt på kortet
  det giver...
  Takker for kikket :)

  SvarSlet