mandag den 16. september 2013

Juletags.

Hej, så er jeg igen klar med lidt julerier. Jeg har været i gang med et par juletags i gråbrune og hvide nuancer. Alle baggrundsstempler er stemplet og sværtet med Distress ink, Pumice Stone.


Baggrunden er stemplet med "French text" et af de lækre baggrundsstempler fra impression Obsession. Jeg har også brugt følgende dies fra Impression Obsession: Snowman og Small Snowflake. Halstørklædet har fået lim og en mørkerød glitter fra Martha Stewart. Snefnuggene er pyntet med stickles.


Dette baggrundsstempel hedder Music og jeg synes at det er utrolig velegnet til mange typer juleprojekter, det er f.eks. også super flot i guld embossing. Jeg har pyntet med hvide stjerne de er skåret med en Nellie Snellen die 5-point star. Jeg har selv præget foldelinierne. Har man ikke specielt værktøj til det, så er det rigeligt fint med en lineal, en strikkepind og evt. en mussemåtte under. Tekst stemplet er lille og enkelt så man kan få plads til det de fleste steder. Jeg har til sidst pyntet med stickles.


Her er baggrundsstemplet igen "French text" De hvide hjerter er lavet med "Foam Hearts". Da de er dobbeltklæbende har den ene side bare fået hvid glitter og den anden side klæber man fast med. Teksten er printet på computer og til sidst er der pyntet med stickles. Hjerternes ophæng er syet med en kraftig hvid tråd.

 
Her er baggrunden igen stemplet med Cover a Card stemplet "Music". De snehvide juletræer er lavet med en Impression Obsession die: "Fir Trees" Jeg har pyntet med konfetti i hvid glitter karton. Og til sidst lagt Stickles på sne, træer og tekstskiltet.

 
God kreativ mandag
 
Susanne.
 

7 kommentarer:

 1. Rigtig fine tag og dejlig julet :o)

  SvarSlet
 2. Alle dine tags her er bare rigtig flotte og fine. Rigtig julet, så man næsten blir i julehumør ved at se dem.

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte kort - specielt dem med juletræerne og den femkantede stjerne.

  SvarSlet
 4. Det er dog de sødeste juletags!

  SvarSlet