torsdag den 26. september 2013

Udfordret af et mønsterpapir

En af de andre designere på teamet (Jeanne) havde fået et stykke mønsterpapir af Anja, som hun skulle prøve at bruge. Men Jeanne kunne ikke se nogen mulighed for, at hun på nogen måde skulle kunne bruge det. Jeg var lidt kæk og sagde, du kan da bare .....

Og ja, så endte jeg med at få papiret, et stykke lysegrønt papir med hvide huse fra Studio Calico.


Nu var jeg jo nødt til at gøre noget med det. Jeg kunne faktisk rigtig godt lide den grønne farve, men jeg syntes, at husene i baggrunden var lidt forvirrende, så jeg havde brug for at gøre området omkring billedet mere roligt.


Jeg tonede baggrunden ned ved at påføre hvid gesso (du kan også bruge akrylmaling) med et gammelt kreditkort. Oven på gessoen (da den var tør) kom jeg inka gold på gennem en maske.


For at skabe lidt kontrast tegnede jeg med en sort pen rundt om enkelte af inka gold-prikkerne og lavede små splats med en sort mist.


Jeg mattede mit billede på et stykke vellum for at give lidt ro bag billedet. Og som pynt limede jeg lidt træpynt på.

Jeg endte med at blive rigtig glad for layoutet, selvom det er meget enkelt - og med et specielt stykke papir.
Billedet er af mine to tøser, der har fundet en tudse i vores have, og jeg synes, at husene på baggrundspapiret meget godt symbolisere, at tudsen er fundet i en lille oase midt i storbyen (jeg bor i København). Så alt i alt, kom det hele til at hænge fint sammen :o)

1 kommentar:

  1. Du havde da fuldstændig ret... Jeg skulle bare.... Det blev jo et genialt resultat! :D

    SvarSlet