søndag den 1. september 2013

Brug masser af stempler!

I dag vil jeg gerne vise jer, et eksempel på brug af mange stempler på et layout, uden at det nødvendigvis bliver uoverskueligt og rodet.
 Jeg startede med at miste gennem denne fede template fra Studio Calico. Misten er fra Heidi Swapp og skinner på en rigtig lækker måde. Bagefter tog jeg et Cover a Card stempel og duppede med to forskellige blå akrylmalinger samt lidt modelingpaste. Jeg har stemplet med det på må og få, og har dermed fået lidt struktur på min baggrund.

Her ser I resultatet af det. Nogens steder træder mønsteret på stemplet rigtig fint frem, andre steder er det meget udtværet. Jeg lavede sorte splats for at skabe lidt mere liv på baggrunden, inden jeg fortsatte.

I stedet for at arbejde med mønsterpapir, brugte jeg lidt tape fra freckled fawn, lidt stof, sytråd en doily, til at bygge lag op. Titlen er stykket sammen af en dymolabel, et stempel fra Pink paislee og "Journey" stammer fra den kant man altid klipper/skærer af på sine mønsterpapirer. Denne er fra Sodalicious og deres papirserie af samme navn.

De sorte stjerner der er spredt rundt på mit layout, er en blanding af træstjerner jeg har dyppet i min sorte sværte, og et stempel også fra pink paislee. Der er doodlet på kryds og tværs, for at fremhæve små sjove detaljer. Under min titel har jeg brugt et doily rulle stempel fra Glitz Desing. Det ligner en lille blonde og bløder hele det rå udtryk rigtig meget op.

De tegnede trekanter her er tegnet efter en SODAlicious template, og de stemplede trekanter er fra Impression Obsession.

Jeg håber I er blevet inspirerede til at bruge lidt flere stempler, og måske lidt maling ;)

- Jeanne

5 kommentarer:

  1. Ser enormt godt ud - den baggrund er bare for fed :)

    SvarSlet
  2. Wau du er da bare tilbage med fuld fart. Sikke en baggrund!!

    SvarSlet
  3. fantastisk baggrund! Tak for vejledningen.

    SvarSlet