søndag den 8. september 2013

Lay out

Hej

Der er kommet sååå mange spændende nyheder i shoppen og vi, i designteamet har fået nye lækre papirer og pynt at lege med. My minds eye er kommet med en ny serie der hedder Cut & Paste og til dette lay out, har jeg brugt Carefree Mellow og Carefree Relaxed.


Jeg er vild med kork og her har jeg revet et lille stykke og syet henover. Fuglen og cirklen er stickers fra My minds eye Chalk Studio serien. 

 Enamel dots, er det helt store hit hos mig for tiden.


Sommerfuglen er fra Jillibean og fjeren er en die fra My Favorite Things, begge findes i den fysiske butik.

Den sorte ramme er jeg helt skud i :o) Den fremhæver billedet super godt og er i en lækker sort mat farve. Under rammen er et Color Magic note tag fra Heidi Swapp som jeg har farvet med Distress ink Antique linen og Pumice stone


Under billedet har jeg sat et stykke kraft karton som er punchet med EK Succes Plaid borderpunch. Den yderste kant har jeg klippet af for at dæmme den lidt ned og da jeg punchede ud, endte jeg med at have en masse så rektangler, som jeg så har limet på lay outet.


Gitte

1 kommentar:

  1. Nøj, et lækkert layout. Og så i det helt rigtige papir. Nu har du efterhånden lavet nogle stykker af dine lækre layouts, og jeg kan godt lide at man kan kende din "strge", selvom de kan være vidt forskellige. Jeg er vild med din stil, men det ved du jo:-)

    SvarSlet