mandag den 25. august 2014

Juletrommer.

Hej, jeg har været i gang med at lave juletrommer. Disse søde trommer er lavet på en toiletrulle. De små røde og hvide trekanter er lavet med die fra Joy Cut som hedder "Garland flags ". Jeg har været så heldig at banneret passer præcis rundt om min toiletrulle. Den rulle jeg bruger er fra Lambi toiletpapir og måler 4,6 cm i diameter. Dette er vigtigt da vi ved nærmere undersøgelser har fastslået at der er forskel på de forskellige mærker.


Til en tromme skal der, i første omgang, bruges den ene ende af en toiletrulle, 2 strimler guldkarton 6mm x ca. 15 cm. Et rødt og et hvidt banner standset ud i almindeligt karton.


Kartonstrimlerne limes på toiletrullen som det ses på billedet. Guldkartonstrimlerne skal klippes til til sidst så de passer helt præcist på rullen. Herefter skæres trommen af den restende toiletrulle med en kniv eller skalpel. Der kan laves en tromme på hver ende af toiletrullen. Jeg anbefaler at det midterste stykke ikke bruges til en yderlige, da de nemt bliver skæve hvis man ikke har over eller underkant at holde sig til.


Klip et stykke bånd eller snor på 12 cm og lim enderne ind i trommen. Klip 2 cirkler på 4.7 cm i diameter i hvidt karton. (1 mm stører en toiletrullen) Jeg har klippet dem i hånden da jeg ikke kunne finde en die med dette præcise mål. Man kan måske også bruge en cirkel cutter el. lignende.


Kom lim rundt på toiletrullens kant og læg forsigtig "låget" på. Det er muligt at der skal presses lidt på en af siderne mens der limes da rullen kan være trygget skæv. Når det er tørt gøres det samme i bunden.


De følgende trommer er yderligere pyntet med små diecut doilys fra My Favorite Things, et sæt som hedder  Delicate Doily. 
God kreativ mandag,
Susanne.7 kommentarer:

 1. Super god ide. Toiletruller har vi alle og mon ikke også vi har nogle strimler i rødt og hvidt. Tak for beskrivelsen. Den vil blive brugt på onsdag

  SvarSlet
 2. Hvor er de trommer bare søde, en rigtig god ide :0)

  SvarSlet
 3. Hvor er de kære, og de bliver bedre når de er hjemmelavede. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare søde, og minder en helt om barndommens jul nu ha ha ha

  SvarSlet
 5. Genial idé !! og hvor er de dog søde!!

  SvarSlet
 6. Sikke en god ide. Tak for vejledning.

  SvarSlet
 7. Jeg er gået igang. Har fundet nogle lidt kraftigere rør som manden har savet ud. Fedt man kan kave trommer i den farve man ønsker..

  SvarSlet