torsdag den 19. februar 2015

Gæstedesigner Mona Westphal Sørensen


Hej scrappevenner

Så blev det torsdag igen og dermed endnu et dejligt besøg her på bloggen. Det er altid skønt at være blandt talentfulde og kreative scrappere, som man jo er her hos picturing the worlds design team :)

Igen i dag, vil jeg blogge om Picturing the Worlds månedskit, og vise jer hvorledes jeg har brugt kittene i mit Project Life. Jeg har som i sidste uge, valgt at kombinere kittene med mine egne materialer, således at I kan se hvor nemt det er at integrere det man har med kittet. Jeg har linket de forskelige materialer jeg brugt, til shoppen, så de er nemme at finde for dig.


Dagens side er som sidste torsdag, endnu en uge insert i mit 12x12" album.


Denne gang har jeg brugt lommedesign H fra Becky Higgins. Dette design er super nemt at arbejde med og integrere i albummet, da det er et halvt design A. Design A er min foretrukne lommeside og det mest gennemgående format i mine albums. Jeg holder meget af, at sætte mindre formatter og inserts i mit album, da jeg oplever det skaber liv og afveksling i fortælingen. 


Dagens side handler om min skønne Uge 5, hvor min familie var taget på skitur i Norge UDEN mig. Jamen Mor, hvordan skal du dog få tiden til at gå uden os? 

HEHEHE
NO PROBLEM!

Jeg havde en skøn uge, hvor jeg valfartede til veninder, spiste lækker mad, så 500 shi-fi serier og fordybede mig i mine albums. Skønno skønno!!!Det er helt utroligt, så meget man kan udrette, når man kun er sig selv, kender I det, Ladies? ...


HOME ALONE

Dette kort er fra Becky Higgins Midnight Edition. Midnight Edition er mit ynglings kit og jeg bruger det på næsten alle mine sider. Jeg har gennem årene lavet 6 albums, med kun 1 corekit, så det siger noget om hvor langt det rækker. Midnight Edition er et godt basis corekit, hvis farver stort set passer til alt. Og så har det jo alle de dejlige striber og prikker, som vi elsker :)


Jeg har valgt at holde kortet enkelt og fokusere på forskelige bogstaver og tekst som det kreative udtryk. Jeg simpelhen knuselsker de små wood veener brikker, der fulgte med februars månedskit. de er så sprøde og nemme at arbejde med. Bemærk hvorledes de forskelige størrelser og tykkelser på bogstav stickers, thickers og wood venner skaber dimension på kortet. Nemt , enkelt og alligevel interessant.


Her ser du mit journaling kort - er det ikke fint? Det er skrevet med denne lille baby. Min nye retro skrivemaskine - OMG - I love it!! Man skal hamre noget så gevaldigt i tastaturet, den larmer, smatter og hopper lidt på linierne og så siger den KLING .

LOVE LOVE LOVE


På dette kort fra midnight edition, har jeg valgt at bruge det skønne papir fra februars scrapbooking kit.


Bag fotoet har jeg sat en lille firkant af dette papir fra Pink Paislees serie Bella Rouge. Bemærk hvordan den hvide ramme under fotoet, sammen med den lille firkant af papir , skaber dybde på kortet. Mere skal der ikke til.


Jeg har klippet et lille felt ud fra dette papir fra Crate Papers serie Kiss Kiss, der passede til tema og farver. Jeg holder meget af denne slags papir , fordi farverne er koordinerede og de mange små felter er super anvendelige.


Til sidst har jeg sat en lille skøn wood veneer geo-tag der også fulgte med kittet.


Det nederste kort, handler om at gode ting, ind imellem tager tid. At være alene hjemme i en uge, i et pænt rytteligt hus, uden en sulten familie og masser af aktiviteter OG have ferie, gav mig mulighed for at tage mig al den tid, jeg havde lyst til og fordybe mig i mine kreative processer. Det er kvalitets tid for mig og jeg mærker hvordan jeg stresser totalt af og hygger mig i mit eget selskab. Kortet har jeg skåret af  dette Über Shönes papir, igen fra Crate papers serie Kiss Kiss - Den serie er simpelhen så super fin, med perfekte pasteller og skønne mønstre!!!


Jeg viser lige kortet igen. Bemærk at jeg også på dette kort har valgt at sætte et firkantet stykke papir, under den hvide ramme. Denne gang har jeg skåret papiret fra et kort fra midnigt edition, med samme mønster som titelkortet ( home alone). Således skaber jeg både dimension og sammenhæng på siden.


Jeg har en helt særlig passion for små knitrende og transparente poser. Pynten til disse kit kom i denne lille pose. Den er så fin og måtte bare bruges!!! Jeg lod lidt guld palettier og wood veener stjerner blive liggede i posen, klistrede den på kortet med lidt dobbeltklæbende tape, satte en markat på med et par hæfteklamme og Voila : ultra ultra cuteness!!! 
NB: beslutter dig for at gøre mig kunsten efter, så husk at lime posens åbning til. Det havde jeg lige glemt, hvad der selvfølgelig resulterede i, at jeg fik palettier og stjerner over det hele. Værre ting er overgået mig, må jeg dog indrømme :)))) ( man er vel glimmerprinsesse!!)


Det var dagens indlæg.
Jeg håber du fandt inspiration til dit eget PL.

Husk at jeg kigger forbi, igen næste torsdag, til endnu en omgang 
project life& scrapbooking kit klub loving.

Vi ses!!
Mona

1 kommentar: