torsdag den 26. februar 2015

Gæstedesigner Mona Westphal Sørensen


Hej Scrappevenner.

Så blev det, den sidste torsdag i februar og dermed mit sidste blogindlæg her hos Picturing the World i denne omgang. Igen i dag blogger jeg om Picturing the worlds kitklub. Jeg vil vise dig, hvordan jeg har brugt både Scrapbooking kittet og Project Life kittet i kombination med mine egne materialer. Jeg har linket til diverse andre produkter, så de er nemme for dig at finde i Picturing the Worlds webshop.

                                            


                                   I dagens indlæg vil jeg vise et  spreed fra mit selfie album.Dette er mit selfie- album for 2015. Jeg holder meget af mine selfie albums og bruger dem flittigt. I disse albums scrapper jeg om mig selv, om mine oplevelser, tanker og følelser. Siderne er selvfølgelig fulde af familie og venner men med fokus på mig.Til albummet har jeg brugt et 6x8” album som dette fra Snap. Jeg har skåret hvide og sorte strimler og limet på albummet, så det har fået disse dejlige striber. På indersiden af albummet, har jeg sat hvidt papir.Dagens spreed omhandler en fantastisk da på Scrap N’ Dream. For første gang i mange år var jeg siddende scrapper og det var bare så hyggeligt. Jeg fulgtes med min Craaazyyy veninde Louise Dahl Havlykke og brugte dagen i selskab med mange skønne scrappere, blandt andet de forrygenede 3 musketer Lea, Janni og Mette. Og så selvfølgelig med MY GIRL Annette Madsen-Larsen, som I alle kender <3


Annette og jeg elsker at tage selfies, særlig meget mærkelige selfies. Denne gang var der så mange gode, at jeg bare måtte have flere med på siden. Da jeg havde besluttet at bruge 2 sider på dagen, måtte jeg have gang i lidt waterfall teknik.Den ekstra lomme, har jeg lavet ved at skære en slidt og kasseret lomme til i 4x6”, således at den passede til den underliggende lomme og sat den fast med dobbeltklæbende tape.Her ser du waterfall-lommerne slået op.


Jeg har holdt stilen ren og enkelt med lidt lækkert pynt hist og pist. Her er det en kombination af guldglimmertapen fra project life kittet og en sticker fra scrapbooking kittet.


Stickeren er fra dette skønne scikerssæt fra Pink Paislees serie Belle Rouge. Hele sættet medfølger scrapbooking kittet og det er bare så anvendeligt, med dets feminine og lidt kække stil.På denne lomme har jeg brugt en lille label. Jeg har skrevet i word og printet ud. Jeg har tilført lidt spræl og dimension med enkelte wood-dots. Bemærk hvor lidt pynt der skal til..Titelkortet har jeg lavet af et skønt stjerneglimmerkort fra Project Life kittet. Bogstaverne er de helt livsnødvendige guldglimmer thickers fra Amarican Crafts.Fonten er bare så fin og enkelt med rene linier og harmoniske tydelige bogstaver.


Denne side handler om min dag med Louise. Louise er den sødeste, kærligste og mest Crazyyy veninde man kan ønske sig. Hun er så urtoligt underholdende og vi har det altid morsomt sammen. Vi er begge fanatiske scrappere og bruger uendelig lang tid på at skrive om , tale i telefon om og diskutere scrap, når vi er sammen. En hel dag på Scrap N’ Dream i kombination med en tur til ikea, er lige os.


Også denne side havde brug for et par ekstra lommer til fotos og skrift.


Denne gang har jeg brugt disse photo flip pockets fra snap. De er utroligt nemme at bruge og fås i forskelige størrelser.


Her ser du den åbne side.


Dette kort, er min medbragte indkøbsliste. Bemærk den nederste skrift, der er er i fed. Nej, det er ikke mig der har skrevet det – det er den uartige Crazy Girl ( og by the way Member of Picturing the Worlds fabelagtige designteam) Louise Pouelsen.Jeg kunne simpelhen ikke bestemme mig for disse stempler, og blev ved med at diskutere frem og tilbage, indtil Louise resolut tog min indkøbessedel og skrev dem på og sagde: SÅ, nu står de på sedlen, så må du hellere tage de forbandede stempler … Haaha, godt den vælgensindende kan få lidt hjælp en gang imellem!!! Tak , Louise – jeg er bare pisseglad for stemplerne!!!


På dette kort fra project life kittet, har jeg brugt en stencil, embossingpaste og hvidt embossingpulver.


Dette er titelkortet. Endnu et skønt kort fra Project Life kittet, i kombination med forskelige bogstver. Egentligt meget enkelt og hurtoigt at lave, men med masser af dimension og liv. Jeg har valgt at sætte nogle ord på kortet og andre UDEN på lommen - det giver liv og dimension og noget at røre ved :)


Et godt kort at slutte dagens indlæg af med. Mange af kortene i project life kittene er så fine i sig selv, at d eikke behøver noget yderligere. Her har jeg valgt at sætte en enkelt guldpil og Voila kortet er færdigt, ligesom jeg er i denne omgang :)

Tak for 3 hyggelige torsdage, her på bloggen. Jeg håber I har fundet inspiration til jeres egen scrapbooking. Jeg håber vi ses her, en anden god gang.

I er altid velkomne på min blog


pås godt på jer selv!!

Vi ses
Mona!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar