lørdag den 30. januar 2016

Et lille RSVP kort...

Hej


I dag vil jeg vise jer et lille kort, jeg har lavet som et RSVP kort.
 
RSVP er en forkortelse for den franske udtryk ‘repondez s’il vous plait’.
Og er egentlig bare et "svar udbedes"-kort.

Det er ikke noget, vi har den store tradition for i Danmark, men jeg synes nu alligevel, at der er noget rigtig fint over det specielt i forbindelse med brullypper, så da vi er inviteret til bryllup her i foråret ved et par, hvor bruden også laver lidt scrapbooking, tænkte jeg, at der skulle sendes et kort, som kunne gemmes og så de også kunne gå og nyde det lidt.

 
Jeg har brugt et Project Life kort, som base på kortet. Ovenpå, har jeg pyntet med en udskæring af en dies. Derefter har jeg limet Wood veneer teksten Love på, da det passede godt til anledningen med kortet. Der er så yderligere pyntet med et 3D hjerte med glitter og en udstansning af en sommerfugl, som også har fået glitter ved hjælp af et dobbeltklæbende ark.
 
Da Project Life kortet, jo er så fint med sin rundede kanter, valgte jeg at skære selve kortbasen lidt mindre, så den gemte sig bag kortet.

Det var lige, hvad jeg ville vise i dag. Og mens jeg sidder og laver dette indlæg, regner det udenfor, og det er da ikke vejr til andet end indendørs sysler. Skal du scrappe her i weekenden? Selv skal jeg til at flytte ind på et nyt scrapværelse, så det glæder jeg mig til.

God weekend.

Anja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar