onsdag den 27. januar 2016

Ny designer på teamet

Hej

Som nogen af jer måske husker, så søgte vi efter en ny designer i det romantiske hjørne for lidt tid siden, og nu er det blevet tid til at afsløre, hvem der er kommet med på teamet.

Velkommen til 

Maria SimonsenMaria er den sødeste pige, som så samtidig laver de lækreste romantiske kreationer. Hvor heldig har man lov til at være? Maria spænder egentlig bredt og kan lave lidt af det hele, så her er masser af inspiration og hente, men har du hang til blomster, dies, måske lidt glitter og hvad der ellers er lidt romantisk, så kan du nok godt se frem til at blive inspireret.

Maria vil fremover blogge om onsdagen, så sæt gerne kryds i kalenderen :-)

Maria skriver om sig selv:

Jeg hedder Maria er fra årgang 72. Bor i Nordsjælland i en lille by der hedder Ølstykke sammen med John og vores 5 hjemmeboende børn der er mellem 8 og 16 år, har også en datter på 19 år som er flyttet hjemmefra, så scrapemner løber jeg aldrig tør for.

Jeg startede med at scrappe rigtig i 2005, men inden da havde jeg lavet en lille smule scrapsider i A4. Jeg har altid været meget kreativ og både syet, strikket, og hæklet, men efter jeg begyndte at scrappe bruger jeg ikke ret meget tid på de ting mere.

Jeg laver rigtig mange LO og kort men også æsker, mix media og så  siger alt der har med papir at gøre.

Jeg elsker at prøve nye ting, tenikker og få udfordringer.

Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af designteamet Picturing the World og kunne inspirere jer alle sammen på bloggen.

Og Maria blogger allerede i eftermiddag, så I behøver ikke vente længe før I ser hvad hu har lavet til jer :-)

Giv hende gerne en kommentar med på vejen enten her på bloggen eller på Facebook.

Anja

2 kommentarer:

  1. STORT tillykke til Maria... et rigtig godt valg og glæder mig til at se hvad du har at viste...

    SvarSlet
  2. Velkommen til. Det bliver spændende at se hvilke inspirationer du vil vise os

    SvarSlet