tirsdag den 10. september 2013

Ny Lækker Dansk Kit-klub

Hej

Vi har glædet os til at løfte sløret for vores sidste nye påfund.

Vi åbner Kit-klub...



Og vi tør godt love jer, den bliver lækker. 

Et kit hver måned med lækkert papir, masser af dims og pynt som passer til. 
Der vil altid være et alfabet med i kittet samt noget unikt, du ikke sådan lige finder.

Stilen kommer til at afspejle den stil, vi fører i butikken. Det bliver den neutrale og trendy stil, som de fleste kan bruge.
Du kan læse mere om det her.

Læs også mere om de forskellige elementer af konkurrencen på Scrapsisters Blog. Du får et lod for hver ting, du gør.

Konkurrencer:

Vi har i samarbejde med Scrapsisters lavet en konkurrence i forbindelsen med lanceringen af vores skønne kit-klub.


Gevinsten er: 3 mdr. abonnement af kitklubben 

-og der er mange måder du kan deltage i konkurrencen.

Konkurrence nr. 1

Læg en kommentar til dette indlæg og fortæl hvad der efter din mening gør en Kit-klub god?

Dette giver dig 1 lod i lodtrækningen om den skønne gevinst.

Konkurrence nr. 2


Lav noget kreativt med udgangspunkt i Kit Logoet. Det kan være et kort, et LO, eller noget helt andet. Alt er muligt. Det er til fri fortolkning, hvordan du vil tage udgangspunkt i logoet - om du scrapper et billede af det, bruger det som skitse, scrapper forventningerne til det, eller bruger farverne er fuldstændig ligegyldigt. Bare det er noget kreativt.

Du skal lægge det på din blog eller i Scrapsisters Galleri og derefter bruge Inlinkz knappen nederst i dette indlæg for at deltage.


Konkurrence 3
Synes godt om Scrapsisters OG Picturing the World på Facebook.

Konkurrence 4
Del Kit-klubbens blinkie på din blog

How to: Vælg tilføj Gadget HTML og kopier følgende ind i din gadget:


<a href="http://www.picturingtheworld.dk/kit-klubben-c-407.html" target="_blank"><img src="http://i1289.photobucket.com/albums/b504/Thrysoe81/ptw_blinkie_2_zps568c612c.gif~original" border="0" alt="PTW Kitklub Blinkie photo ptw_blinkie_2_zps568c612c.gif"/></a>

Husk alle dele af konkurrencen giver 1 lod. 
Du kan altså få op til 4 lodder i denne store konkurrence om den for lækreste præmie.

Husk at skrive i denne tråd på Scrapsister forum, hvor mange lodder du deltager med.
Scrapsisters trækker lod blandt alle der deltager d. 15. oktober.

Der vil være hyggesnak på Scrapsisters forum om hvad der gør en kitklub god - du kan finde tråden her.

Vi glæder os til at se alle jeres kreative ideer og kommentarer.

Mange kreative hilsner

Anja

39 kommentarer:

  1. Er da helt sikkert nødt til at deltage i denne fantastiske konkurrence :)
    Det der efter min mening gør en kit klub god er når der er noget unikt med i kittet, noget som man ikke bare kan gå ud og købe selv.

    SvarSlet
  2. Det der gør en kit klub til noget specielt er at der kommer ting med jeg ikke selv ville købe og det er udfordrende :-)

    SvarSlet
  3. En god kit klub, er som de andre også skriver, er når der er noget unikt i kittet..

    Derudover ville det også være mega fedt at hvis der var en gruppe fx på facebook kun for kit klub medlemmer hvor man deler hvad man har lavet og at DT medlemmerne oploader video med deres projekter og evt. tutorial..

    Tillykke med den nue klub :)

    SvarSlet
  4. En kit klub er netop til for blive udfordret med kort og lo ud af det materielle der kommer - syntes også fedt hvis der er noget specialt med som ik alle lige kan få fat i evt sværte, stempel, bogstaver, knapper eller andet og best at der kunne være en konkurrence med det der er i kitter - så kan man helt sikkert se mange skønne ider

    SvarSlet
  5. En kit klub er (for mig) rigtig god, hvis den indeholder elementer, som kan bruges til hurtige resultater (kort/LO's/PL). Stilen skal være "ren" og "enkel", da jeg ikke er den store vintage-type.
    Men ellers er jeg med på "hvad som helst".

    SvarSlet
  6. For mig indeholder et godt kit papir som ikke alle er fra samme serie, bogstaver og gerne noget unikt pynt, hellere mindre end meget af det vi alle har på lager i forvejen. Gerne washi, stofbrads/flairs, stickers, forskellige tags/journalingspots mm.

    SvarSlet
  7. Det er da en helt fantastisk konkurence, og jeg ville ønske, jeg havde en masse ekstra tid lige nu, men er ret ophængt, men jeg kan da svare på, hvad jeg synes gir en god kitklub.
    Og det er, at kittet indeholder nogle ting, som man ikke bare lige går ud og køber alligevel, så man også får mulighed for at prøve nogle nye teknkker og produkter, som man måske har hørt om, men ikke lige haft mod på at købe, så man får mulighed for at prøve en masse forskellige ting, før man investerer en masse i en hel serie af noget, og ikke bare ender med at være en pakke med almindeligt papir og karton og måske en pakke almindelige clearstamps, som jeg synes alle de forskellige kits altid ender med at være ret hurtigt, uanset, hvad de lovede fra start. Så må jeg indrømme, at jeg i hvert fald står af, for papir og karton og stempler, skal man nok altid få rigeligt af alligevel, det behøver man ikke et kit til. Men ved da selvfølgelig godt, at det er fordi de ting er de billigste, så vælger man det, for at det skal se ud af meget men stadig holde prisen nede, men helt ærligt, så vil jeg hellere nøjes med en god palle hver anden måned så, og så også få noget, som er lidt ud over det almindelige selv om den så koster lidt mere. Men det er bare min mening efter at há prøvet flere forskellige kit de senere år, og det ender som regel altid med at bestå af en pakke billige clearstamps og 6 til 8 ark papir eller karton og med porto o.l. så synes jeg godt nok det blir noget dyrt papir, som man nok havde fundet alligevel så, så jeg er rigtig positiv over at se en dansk forretning prøve sig og glæder mig til at se, hvad det kommer til at indeholde.

    SvarSlet
  8. Det gode ved en kit- klub er efter min mening at man bliver udfordret af ikke selv at have valgt materialerne. Ind imellem vil der komme ting, man ikke selv ville have købt, og hvordan får man så det brugt... - spændende. Det ville selvfølgeligt være sjovt at få mulighed for at se, hvad andre har fundet på med samme materialer.

    SvarSlet
  9. Det var da et dejligt initiativ. Jeg har aldrig haft et kit, men min umiddelbare tanke er at det ville være fedt med især dims og tilbehør. Og/eller evt ting som kunne være "specielle" ting som man ikke lige selv ville købe eller nye teknikker som kunne være sjove at afprøve.

    SvarSlet
  10. Et godt kit er med den stil som i har i butikken. Altså ikke Vintage ; )
    Det ville være super, hvis der var noget unik pynt i, som man ikke lige finder i enhver butik. Jeg går ind for princippet, hellere lidt men godt.
    Derudover ville det være dejligt, at se DT eksempler, hvor kittet bliver brugt.
    Og så ville det også være inspirerende med et Galleri, som alle kunne uploade i, så der er inspiration for alle.

    SvarSlet
  11. fantastisk konkurrence som jeg helt sikket gerne vil vinde.
    Hvad der er et godt kit for mig er et kit som matcher og som har "lidt af hvert" dvs papir, karton der passer i farverne, pynt, farver og evt stempler - alt sammen noget som passer sammen. Det skal også helst være noget nyt og gerne noget der udfordrer til at prøve nyt.
    Og ja, så må der gerne være noget unikt som man ikke lige kan finde alle steder.

    SvarSlet
  12. Det jeg søger i en kit-klub er inspiration og ting jeg ikke lige falder over på nettet/i scarpbutikker. Desuden ville det være dejligt, hvis tingene var afstemt i farver etc. så de passer sammen. Og det er altid sjovt med nye ting til denne vidunderlige hobby :-)

    SvarSlet
  13. En god kit klub tror jeg er det I har lavet.
    Noget enkelt som alle kan bruge.
    Og så gerne noget inspiration til hvad man kan bruge kittet til.
    Gerne også pynt der passer til papir - det var der ikke ret meget af i en tidligere kit-klub jeg har været med i.

    SvarSlet
  14. Super lækker konkurrence... mit bud på en go' kit klub er at den er alsidigt, spændene og udfordrende men ikke mere end de fleste kan være med... elsker kit klubber da man er nød til at udfordre sig selv med det kit man får...

    Dette indlæg gi 1 lod
    Synes "godt om" Scrapsisters og Picturing the World på FB 1 lod
    Delt link på min blog : http://byrialsenskreativeblog.blogspot.dk 1 lod

    Så deltager med 3 lodder... og tak for chancen...

    SvarSlet
  15. super godt initiativ - tillykke med det. jeg kunne rigtig godt tænke mig at se materialer som følger tidens trend og som er anvendelige til project life og kort. glæder mig til at se hvad I finder på

    SvarSlet
  16. Jeg vil da også være med.
    Det er da et rigtig godt initiativ med en kitklub.
    Det der gør en kitklub god er, at man får købt ting, man ikke selv ville købe. At man sætter ting sammen fra flere serier, man ikke lige selv har overblik over. At man køber dims, man ikke vidste fandtes. At man får spændende nye ting ind ad døren, som andre har valgt - og det er en udfordring.

    SvarSlet
  17. juhuu det er en udfordring og det gode ved en kitklub at skulle bruge noget andre vælger og som forhåbentlig bare kan købes alle steder.

    SvarSlet
  18. For mig er en god kitklub, én der indeholder lidt af det hele dvs papir, pynt, mist, stempler osv ..ikke nødvendigvis det alt sammen på én måned - men at man får en pakke, hvor man kan sætte sig med det hele og lave noget ud af det, uden at skulle supplere (særligt meget) selv.
    Mange hilsner fra Tina M.

    SvarSlet
  19. Ja, jeg melder mig på 2 lodder - konkurrence 1-3.
    Det som jeg syntes er godt ved en kit-klub er meget enkelt: VARIATION VARIATION OG VARIATION...
    Samt det ville være dejligt med nogle vare som ikke ses ret mange andre steder. (nok svært)

    SvarSlet
  20. Jeg synes at det gode ved en kitklub er når det følger trenden, men stadig er brugbar for alle. Der skal også helst være så man kan lave et layout ud fra de medfølgende ting uden at skulle supplere med ret meget.
    Farver må der gerne være, men det hele skal passe sammen og der skal også være neutrale farver med :)

    SvarSlet
  21. For mig ville en god kit klub være en hvor der kom nogle af de nye materialer og designs. Det skulle både være papir, men også en god del pynt. Det måtte gerne være udfordrende, da man jo ellers ligeså godt bare kunne købe lige det man vil have. Der måtte godt være noget "ekstra" med, som fx stempler, en bestemt type pen, en mask eller andet i den dur.

    SvarSlet
  22. For mig er det vigtigste ved en kitklub at man får et kit med lidt af det hele som kan bruges til lidt af hvert, samtidig med der er en form for konkret inspiration lavet af kittets materialer enten som små projekter eller som et samlet stort med tutorial til ;-) Og så skal det hele naturligvis passe sammen ;-)

    SvarSlet
  23. Hej Anja...

    Det lyder rigtig spændende - har aldrig før været med i en kit-klub.

    For mig vil det være spændende at det indeholder ting som man normalt ikke lige bruger og at det kan bruges til flere forskellige kreative indslag.

    Held og lykke med det.

    Kh. Mette

    SvarSlet
  24. Det som gør en kit-klub god i mine øjne er, når man bliver overrasket. Når der er noget anderledes med, som man slet ikke havde tænkt på kunne bruges til at scrappe med.
    Det kunne være ret cool. :)

    SvarSlet
  25. Dejligt med en dansk kit klub, for os, som ikke tør/vil kaste os ud i udenlandsk shopping.
    Jeg har aldrig været med i en kit-klub eller månedspakker, men det gode må være, at få nogle unikke materialer, som man måske ikke lige har set endnu, og som man måske ikke selv plejer at købe, dette kan give nogle nye udfordringer.
    Det ville være rigtig dejligt, om der følger eksempler på, hvordan kittet evt. kan bruges.

    SvarSlet
  26. En god kit klub er for mig en hvor der er noget spændende med i kittet, Det kan været noget pynt som ikke lige er det man ser hver dag, et skønt stempel eller noget helt andet, det skal bare ikke være det jeg ser i alle andre butikker.
    Der måttet gerne være et skitse med, på enten et LO eller et kort som kunne inspirerer.
    Også skulle det om ikke hver gang så ofte være i gode farver.

    SvarSlet
  27. En god kit-klub for mig er:
    - det skal være spændene og udfordrende materialer
    - varierende indhold
    - gerne inspiration med
    - ting man ellers ikke kan få

    SvarSlet
  28. Jeg synes det ville være rart med en kitklub til kort og en til scrap, og måske endda til minialbums...
    Og ellers nogle spændende/sjove ting er matcher, og gerne noget der ikke umildbart er tilgængelig i danske butikker.
    Serier, jeg elsker matchende serier ;)
    Farverne må også gerne variere fra kit til kit, men alligevel forholdsvis neutrale :)
    Er meget spændt på hvad du/I finder på :)
    Held og lykke.
    Knus fra
    Dorthe :)

    SvarSlet
  29. Jeg synes en god kit klub er med papir og pynt der passer sammen. Gerne noget papir og pynt som man ikke ser alle i butikkerne normalt. Det kan også være et spændende stempel, maling eller andet. Et stort ønske er at man betaler pr måned - ok med binding de første 6 måneder. Stilen er ikke det vigtigste, og for min skyld gere forskellig fra måned til måned.

    SvarSlet
  30. Glemte lige at sige at jeg deltager med 2 lodder - konkurrence no 1 og 3.

    SvarSlet
  31. Efter min mening skal et kort Kit være varierende gennem hele året. Jeg har hørt fra andre, at de ofte melder sig ud efter ca. 1 års tids medlemskab fordi indholdet i kits'ne bliver for ensartet. Derudover er det også en super idé hvis noget af indholdet i Kit'en kun kan fås, hvis man får/køber kort kittet. f.eks. et bestemt stempelsæt, som man ikke bare kan få i butikken, men kun i kort kit'en.

    SvarSlet
  32. For mig er det vigtigste, at jeg føler mig inspireret.. Typisk fordi jeg synes godt om farverne, pynten eller lignende. Jeg kan godt lide farver og det lidt mere moderne udtryk, så det vil helt sikkert inspirere mig :)

    SvarSlet
  33. Det vigtigste for mig er, at der er noget unikt med, og at klubben har mulighed for at købe mere der passer til af det unikke.

    SvarSlet
  34. For mig så er det vigtig for et kit at der er sammenhæng mellem de ting man får i hver pakke at det farvemæssigt passer sammen.
    Der må gerne bare være lidt "vareprøver" af forskellige produkter, som man kan bruge på det planlagte layout, sådan som en appetitvækker, som man kan se om det er noget som man kan lide at bruge.

    SvarSlet
  35. Spændende lodtrækning, men endnu mere interessant at der komme endnu et dansk kit, det vil jeg følge nøje.
    For mig vil et godt kit IKKE kun bestå af papir og karton, tilbehør, dims, stempler og ikke mindst forskellige typer "værktøj" ville være genialt.
    Det jeg betegner som værktøj kan være mange forskellige ting. Sværte, lim, penne ja alt det man bruger til at give den ekstra dimension. Ofte surfer jeg nettet tyndt og ønsker mig det ene eller andet, men lige så ofte afholder jeg mig fra at prøve fordi jeg godt vil se hvordan tingene virker, man kan vel kalde det vareprøver.
    Af en eller anden grund synes jeg ofte at ende op med kits, der lyder lovende, men ender med at være papir/karton/bånd i tøsede farver som jeg slet ikke får brugt.

    SvarSlet
  36. Det er da en fantastisk konkurrer.

    Jeg vil meget gerne prøve noget ny. Jeg synes, at det er rart at lave forskellig kit, f.eks en til LO, en til PL, en til KORT, en til SMASH.

    SvarSlet
  37. Jeg synes et godt kit, er sat sammen på den måde, at tingene matcher hinanden - både i stil, farve og tilbehør. Det må meget gerne medfølge et par stempler, en lækker sværte eller noget andet lækkert - ikke blot papir. Jeg vil også gerne have muligheden for at betale pr. måned - og for at hoppe lidt til og fra efter pengepung og lyst :)

    SvarSlet
  38. Det der for mig gør et mdr. kit godt for mig, er en masse glade farver.
    Så skal der være pynt (ikke for meget af hver, så hellere lidt mere forskelligt).
    Der skal være et stempel, og lidt tape, og gerne et alfabet.
    Tingene skal passe sammen, og skal kunne bruges til både LO og PL.
    Så ville jeg gerne man kunne betale pr. mdr.

    SvarSlet
  39. Jeg synes at et god kit, er når tingene passer godt sammen i farverne og stilen, og at det ikke f.eks. er et helt lyserødt kit/babytema. Derudover må der også gerne være flere forskellige dimser så man kan få afprøvet nogle forskellige ting (som jo nok kommer til at vække et behov for at købe mange nye ting:P )

    SvarSlet