tirsdag den 21. oktober 2014

Kort med stencil og stickles


Jeg vil endnu engang vise lidt fra vores make'n'take på efterårets Convention.

Vi fandt ny inspiration til, hvordan man kan få brugt de stencils og masser af stickles, som mange har liggende i gemmerne. Det er jo om at udnytte de mange muligheder, de forskellige scrapprodukter har.

Første skridt er at bruge din stencil til at præge papiret med. Dette gør du ved at køre det gennem din big shot. Jeg har forsøgt at tage et billede, af de plader der skal bruges.


Først tager man sin sorte plade, så sin gummimåtte, herefter papiret og oven på det sin stencil, og aller sidst den klare skæreplade. Med denne sandwich køre man det gennem sin big shot, men begge tabs åbne på bogen. 

Når sandwichen er kørt igennem, er det en god ide at løfte papiret af, sammen med sin stencil. På denne måde bliver den stencil man har brugt, liggende oven på det mønster den har præget, og forskubber sig derfor ikke.

Med en spatel, gennem sin stencil, smøre man nu stickles på. Man kan vælge at bruge en farve, aller man kan lade forskellige farver glide ind i hinanden. 


Jeg presser en "klat" ud af flasken, og spreder det hen over min stencil med spatlen. Man må hen af vejen finde ud af hvor tykt et lag man vil have på. Putter man dog et meget tykt lag på, vil kartonnet bule en del når det tørre op.


Når min stickles er tørret op, pynter jeg kortet med diecuts og stempler, og så har man nogle super fine kort.

Sætternissen er desværre på spil, så læg hovedet på skrå ;)


Og lige lidt ekstra kort til inspiration....


God dag derude

*Signe*

1 kommentar:

  1. Rigtig flotte kort, der er lige til at kaste sig over.

    SvarSlet