fredag den 8. maj 2015

#sonshine

Godmorgen alle sammen.

Endnu en skøn fredag står for døren og det skal da fejres med et layout.
Denne gang er det Annette der har inspireret mig og hendes layout jeg har liftet :)

Titlen er lavet med AC Thickers der hedder Sketchbook.
Desuden har jeg lavet lidt ordspil med titlen. Jeg spurgte min mand hvad han ville skrive hvis han skulle lave en title. Hans svar var: Here comes the Son (med o istedet for u (sun)). Jeg kortnede sætningen - lad os være ærlige, SÅ mange e'er har man jo ikke liggende :P - jeg beholdte ordspillet med sun/son <3
m

Jeg har klippet noget af 'eksplosions-papiret' - den del der var orange og lidt af ydrekanten, så det stribede baggrundspapir blev gennemgående.
Billedet har fået en matte af vellum.


De blå pile er fra MME - Necessities (enamel shapes).
Den sorte trekant er fra SODAlicious.
Stjernerne er lavet med modellingpaste igennem en mask - det fik lov til at tørre natten over, så ikke jeg fik ødelagt nogle af dem da jeg begyndte at ligge billede og pynt op.


Bagdes og sequins pynter godt.


Hvis man ikke har shine-spray i gemmerne, så kan man meget nemt og enkelt lave sin egen. Du tager en lille sprayflaske, fylder 2/3 af den med vand og kommer en fingernegl Perfect Pearls ned i. 
Ryst det godt sammen og voila, en shine-spray.


Die-visions Brick Background som har fået tyrkis dylusions.

Det var alt for denne gang.
Må I få en fantastisk weekend - min skal bruges på at fejre manden <3
- Louise -

2 kommentarer:

 1. Flot LO, og god inspiration. Når du skriver at billedet har fået en matte af vellum, betyder det så at hele billedet er dækket af vellummet, eller hvordan?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og er glad for at du bliver inspireret 😊
   Matten ligger under billeder og giver den grålige ramme du kan se. Hvis det var et større billede der skulle have en matte, så ville jeg nok skære noget af midten fra, for at spare på vellum'en. Men, som sagt, i dette tilfælde er der et helt stykke vellum nedenunder 😊

   Slet