torsdag den 28. maj 2015

Stempler og Project Life

Så blev det den sidste torsdag i maj og sidste indlæg fra mig i denne omgang! Tak til Anja for at lade mig dele lidt af mine ting med jer - det har været sjovt! 

Som det sidste vil jeg vise en side fra mit project life album - det er egentlig ikke et rigtigt project life album men mere et album hvor jeg deler lidt løst og fast fra året.


Jeg bruger dette lyserøde Snap Album som jeg har malet med hvid gesso og tegnet ovenpå med, blandt andet, en sort posca tus.


Jeg havde årsdag med min kæreste her i maj og det krævede selvfølgelig lige en fejringsside med hvor awesome han er! Han er jo min superhelt og dertil passede dette sæt fra Mama Elephant bare helt perfekt. Det er simpelthen mit all time favorit sæt! De superhelte der - de er såååå fede. Har brugt dem til så mange ting allerede. De små stjerner på kortene er også et lille stempel på det sæt. 

Et lille closeup:Udover stempler har jeg også her brugt den sorte posca til at tegne sejrsskammel og skrive lidt mini-noter. Dertil har jeg brugt karton fra american crafts, træpynt og de fantastiske Kelly Purkey bogstaver som jeg har nævnt i stort set alle mine indlæg den her måned :) 


Til sidst vil jeg hurtigt lige vise et billede af nogle invitationer jeg har lavet med det samme stempelsæt fra Mama Elephant og Kelly Purkey:
Det er invitationer til en lille fest jeg holder i anledningen af at jeg er færdiguddannet i juni - det er jo ret superhelte agtigt så derfor skal der da være en superhelt på! 


Tak for denne gang og rigtig god sommer til alle!

Mange hilsener

Maria @krumspring_

1 kommentar:

  1. Hvor ser det bare super godt ud...
    De der invitationer er helt fantastisk søde :)

    SvarSlet