onsdag den 29. april 2015

Bokeh kort med "cover-up"

Hej
Vi har i denne uge fokus på Bokeh stilen, som er super populær i den store scrap verden. 
 Bokeh betyder sløret /uklar og det er en teknik som oftes bruges i fotografier.

Jeg starter med et stykker hvidt karton, en mask fra Prima med cirkler, forskellige blå Distress inks og  et sværtehåndtag.


Jeg starter med den lyseste farve og påfører et jævnt lag, derefter bruger jeg gradvis en mørkere farve  og arbejder farven på, fra nederste venstre hjørne 


Til sidste bruger jeg en mellem blå farve (Brooken China) og farver et forsigtigt lag, ind fra siderne.


PTW har fået nogle af de SUUUUUUPER lækre stempelsæt fra Waltzing Mouse Stamp og jeg har brugt Vintage Postcards sættet.


Her kommer så delen med "Cover-up".... Jeg fik ikke lavet et ordentligt stempelaftryk og prøvede  så at stemple oven i, med et ekstra lag sværte, og det lykkes bestemt ikke for mig.


Jeg drejer papiret og stempler så endnu en gang med succes. 


Nu skal jeg så have skjult min fejl og tager et stykke neutralt mønsterpapir og river et hjørne som tapes på og pyntes med en syning.


Det færdige kort
Jeg har stemplet et tekst, fra Waltzing Mouse Stamp sættet Dainty Doilies, på båndet. Sommerfuglen er en gips figur som jeg har støbt og sværtet med blå distress ink og endelig limet lidt palietter på.
4 kommentarer:

 1. Et rigtig flot kort, og i nogle kanon farver.

  SvarSlet
 2. Super lækkert kort! Jeg købte et stempel sæt i det mærke på denne weekends SAM og er helt klart også stor fan ;) Smart med teksten på båndet og godt skjult fejl.

  SvarSlet
 3. Super flot. Jeg er også vild med de stempler og må bestemt eje flere. Den mask du har brugt kan den stadig fåes?

  SvarSlet
 4. Hej Sol-Britt
  Prima masken er pt udsolgt men kommer på lager igen om ca 4 uger og det er 12 x 12 modellen. Der findes andre lækre masks som snildt også kan bruges til effekten, bl.a. Memory Box Pop Dots stencil eller Studio Calico Circles Snippets.

  Mvh Gitte

  SvarSlet