onsdag den 8. april 2015

Thickers uge

Hej
Denne uge har vi fokus på thickers og på hvordan man kan bruge dem på den anderledes måde. Super  dygtige  DT Louise har lavet det fedeste lay out som jeg har liftet og I skal glæde jer til på fredag hvor hun blogger det. 

Advarsel......mange billeder......

Jeg skal være den første til at indrømme at jeg ikke er god til at få brugt mine thickers, men jeg er til gengæld god til at købe dem, for de er da bare for fede :)

Jeg har fundet mine rest ark frem og har tegnet nogle cirkler på et stykke karton og hvor jeg klæber dem på i alle retninger.
Nu skal jeg har dækket mine bogstaver og jeg har brugt alm hvid hobby akryl maling. Der skulle 3 lag til før det var ordentligt dækket. Man kunne med fordel bruge hvid gesso som er tykkere end akryl maling.


Nu kommer det aller sjoveste: farvelægning.

Jeg har fundet nogle Gelatos frem og smurt på og tværet ud med vand. Mistet med Distress spray stains i sølv og mens der stadig var lidt fugtighed på mit lay out, dryssede jeg lysebrun embossing pulver på udvalgte steder og smeltede det.

***REN LEG***Der skulle ikke så meget pynt på da baggrunden er det bærende element på lay outet. så jeg har mattet mit billede med nogle Project life kort fra Becky Higgings DIY shop og pyntet med lidt tape.
En gips-fjer og nogle skønne enamel dots er altid en god løsning :)

1000 tak til Louise for inspirationen og for at få mig i gang med mine thickers.

***Gitte***


3 kommentarer: