torsdag den 16. april 2015

Easter holiday!

I sidste uge modtog jeg månedskittet til Project Life!


Jeg må indrømme at ved første øjekast følte jeg mig noget udfordret…. Wauuu…. Som jeg tidligere skrev er jeg IKKE til VINTAGE… og der må jeg så indrømme, at når jeg kigger på dette kit, så synes jeg at det dufter lidt ;-)Nu mere jeg så fik kigget på kittet - des federe synes jeg udfordringen blev! Jeg har besluttet mig for at gøre det "til mit eget" og sikken en skøn proces.

Som jeg skrev sidste torsdag, så vil jeg lave PL om vores tur til Dubai, så det får i her:

Jeg startede med mit "UGE-KORT" som jeg altid synes er frygteligt svært at "lave nyt" og tit og ofte kommer jeg til at hænge i det samme - men det kender i sikkert :-)


Der fulgte noget lækkert kobberfarvet glimmerkarton med - som jo passer perfekt til Dubai. Jeg tænkte straks ørken og glimmer - som jo bla. er nogen af de kontraster som Dubai indeholder. Derudover blev jeg nød til at tilføje noget guldkarton - da det generelt betegner Dubai godt :-) Mine overvejelser er altid store inden, jeg kaster mig i gang med PL. Først kigger jeg på billederne, derefter på farverne og til sidst finder jeg så de kort eller karton, jeg synes der passer til. Sådan blev det ikke denne gang… men faktisk er jeg selv ret tilfreds også selvom jeg ved første øjekast ikke havde valgt de farver.
Jeg blander også tit forskellige thickers da det giver lidt liv på kortene… men det er en balancegang - da det hurtigt kan blive rodet.
Kortet ovenover har jeg embosset med guldembossing inden det blev pyntet færdigt - jeg synes ofte det er en god måde at give kortene lidt mere liv.


Til kittet fulgte der en pose kobber glimmer og hvilket kunne passe mere perfekt til en SANDSTORM som vi oplevede en af dagene. Min udfordring blev dog - hvordan jeg skulle få integreret det i billedet hvor vi gik tur i stormen. Det løste sig med Snap Simple Stories photo flips - hvori glimmeret kom i (skulle ligne sandet) og derefter fik "min familie" lidt med guld embossingen. Lommen er lukket med powertape og ovenpå er der plantet en blonde som også fulgte med kittet.


Snap lommen har jeg sat op på den ovenliggende lommer. "Træ-familien" er ligeledes fastsat med powertape. Et fantastik produkt i øvrigt - som jeg ALTID bruger når det lige skal holde lidt bedre eller når der skal "klistres" på umulige materialer - eks. som her - træ på plast.


Det sidste kort - der har jeg skåret 1 cm af det originale kort og sat glimmerkarton bagpå. Kortet er egentligt ret enkelt - hvilket jeg synes er lækkert, når jeg på nogen af de andre kort - giver den lidt mere gas med pynten.

Helheds billedet kommer her :-)


Jeg er ikke ret god til journalisering - da jeg altid har mega svært ved at skrive "det rigtige" - det lyder forkert…. så kritikeren indeni siger: "lad hellere være" ;-) og det gør jeg så.

Det var mit torsdags oplæg for denne gang. Jeg glæder mig til at komme igang med de næste sider. 

Og….. det der med at jeg ikke er til VINTAGE… det må jeg lige overvej igen, for det her har været vildt sjovt og super hyggeligt og kittet er jo fyldt med mange lækre sager. Desuden er det jo helt fantastisk at åbne en pakke man ikke helt ved hvad indeholder! FEDT!

God "næsten weekend" til jer alle!

 Kærligst Mette 2 kommentarer:

  1. Det har du virkelig fået lavet lækkert. Fedt med " sandet" ved sandstorme , super ide :)

    SvarSlet