torsdag den 23. april 2015

Burj al Arab - My Favorite Brunch

En anderledes brunch!

Så blev det torsdag igen og jeg har fået "klippet og klistret" lidt! Det er stadig månedskittet jeg arbejder med, og nu mere jeg kigger det igennem, nu flere "guld-kort"/"guld-dims" finder jeg. (FANTATISK) Det passer ihvertfald perfekt til denne uges Project Life side.

Jeg arbejder stadig med vores ferie i påsken 2015 - en skøn tur til Dubai. Vi har gode venner der er bosiddende i Dubai og vi var inviteret til konfirmation. Ikke skidt - og det var svært at sige nej til ;-)

Månedskittet indeholder super meget fedt pynt og kortene er nemme at få til at passe sammen. Langt hen ad vejen er det egentlig meget neutralt og super nemt at gå til - jeg har selv tilføjet tyrkis og GULD og er ganske tilfreds med det resultat der kom ud af min tid ved scrapbordet i hulen.Jeg har ikke lavet et nyt ugekort - da jeg jo stadig "arbejder"med uge 14 :-) I stedet har jeg lavet et "Titel-kort" med "Burj al Arab".

Kortet er skåret af et almindeligt Basilkarton hvorpå jeg har embosset med GULD og brugt det ultra fede stempel fra Indigo Blue - Det er super enkelt og kan bruges som baggrund til det meste <3 Embossingen har jeg benyttet på flere af kortene, for at få en sammenhæng.

"Burj al Arab" stikker ud af lommen - hvor jeg har skåret et lille hul - syntes det gav en sjov effekt.

Bogstaverne som jeg har standset ud med mit QK alfabet har jeg glosset med Glossy Accents
- det løfter bogstaverne og giver dem lige det sidste lækre look.


Billedet er taget nedefra og op i "Sejlet"…. og bestemt mit favoritbillede fra turen - hvilket jeg har indrammet med skønne trærammer fra Freckled Fawn og helt med vilje har jeg lavet billedet lidt større end rammen - da jeg synes det giver en sjov effekt.


Jeg er begyndt at printe mine billeder ud i små størrelser - på den måde kan jeg bedre få plads til flere…. Pynten på har jeg sat udenpå lommen - da jeg selv elsker at "rode-rage-røre" ved lommerne og det får jeg mulighed for her.. (Vi er jo ikke anderledes end de små) ;-) "Lets Party" er sat fast med Glue dots.

Badgen er hjemmelavet og "solen" bagved er en gammel QK dies :-)


Et billede af embossing - glimmer - og Wood veneers fra Studio Calico - "Welcome to my life" - in my dreams :-)

Her er det færdige resultat:En vanvittig fed dag - "Once in a life time"… og nu også som Project Life <3 

Månedskittet fik i dag et nyt look og ordet "brunch" en helt ny betydning!

Jeg håber at vi ses igen på torsdag!

Kærligst Mette2 kommentarer:

  1. Hold nu op Mette det er flot, fedt og lækkert !

    SvarSlet
  2. Ihhh tak… det er så fedt at arbejde med det månedskit… fed udfordring!

    SvarSlet