mandag den 29. februar 2016

Introduktion til CutterPillar Pro papirtrimmer (+video)

I dag vil jeg introducere jer til en ny vare i butikken. Det er en papirtrimmer, som hedder CutterPillar Pro, og det er til dato den bedste papirtrimmer, jeg har prøvet.Jeg har lavet en kort introduktionsvideo, hvor jeg fortæller lidt nærmere om trimmeren. Videoen kan ses her:Papirtrimmeren kan måle op til 13 inch. Der er både inch og cm. mål på den.Der er en skuffe, man kan trække ud. Her kan der opbevares 12x12 inch papir, og i det dybere rum f.eks. pynt.


Man kan skære alt fra papir til let chipboard på trimmeren. Kniven er en roterende kniv, som aldrig skal skiftes, men i stedet kun bliver skarpere med tiden. Dermed har man her en maskine for livet, som sikrer et lige snit hver gang! 


I papirtrimmeren er der indbygget LED lys (man skal bruge 4 AA batterier). Som kan ses på det nederste billedet, så viser lyset præcis, hvor man kommer til at skære. Det sikrer, at man altid skærer lige, der hvor man ønsker.
Som man kan se i videoen, så kan man skære så tynde strimler, at man næsten ikke fatter det.Det var alt for denne gang ;)

- MetteIngen kommentarer:

Send en kommentar