onsdag den 2. december 2015

Mama Elephant - In my heart

Hvor er det dejligt at det danske vejr indbyder til en masse hyggelige sysler i de små hjem rundt omkring i landet. Jeg har været igang med et lille kort, lavet i mine yndlings farver.


Kortbasen er lavet i lækkert prikket, tyrkis mønstret karton fra Summertime, Swimmingpool Pool (October Afternoon). Selve kortet er opbygget på Neenah Extra Heavy Cardstock, da jeg har farvelagt motivet med copic markers. 
Jeg har brugt Mama Elephant - Basic Set, til at skære alle kortbaserne ud med.


Kortet er bygget op i CAS-stil, hvilket betyder Clean-And-Simple. Der er kun et "fokus"-punkt på kortet, og de små detaljer kommer virkelig frem.


For at den lille pige ikke skulle stå helt alene, har jeg lavet små prikker med de samme copics, som jeg har farvet kjolen i. Dette eren nem og billig måde, at give dine kort lidt ekstra.


Jeg har stanset "smile", fra Mama Elephant, ud 4 gange for at skabe en masse dimension på kortet. For at lave en lille detalje, har jeg sværtet med distress ink, men kun gradvist, sådan at farven er intens i bunden, og mere transparent i toppen. Jeg har også brugt 3D tape, under den hvide base, for at skabe lidt dybde i kortet.
Håber I alle har en dejlig dag!
Materialeliste:

1 kommentar:

  1. Simpelthen et super fint og meget sødt kort!
    Dejlig onsdag fra Herning.
    Kh. Anette

    SvarSlet