torsdag den 24. december 2015

Tim Holtz Cling Stamp - Crazy Bird

Crazy bird - angry bird - bird - jeg er VILDE med dette skønne sæt fra Tim Holtz. De her fugle har bare så meget personlighed. Og hvor er det fedt at Tim Holtz også har udviklet et "crazy-set" så du virkelig kan personliggøre dine kort. Her er mit kort hvor jeg har brugt sættet:


Kortbasen er lavet med mønsterkarton fra Websters Page, serien heder This & That. Da jeg har farvelagt fuglen med copic markers, har jeg stemplet på karton fra Neenah.


Rundt om fuglen har jeg sat lidt prikker med de samme farver som jeg har farvelagt fuglen med. Det der er så fedt ved disse stempler er at skyggerne er tegnet på ved hjælp af skraveringerne, så det er let at se hvor de mørke farver skal ligges.


"Hello" og den lille undertekst, er en die, og et stempel fra Mama Elephant. Hello har jeg skåret ud to gange, for at give lidt dimension - og til sidst har det fået et lag glossy accent.

Kan I have en rigtig dejlig dag!
Mvh Sabina


Materialeliste:
My Favorite Things/ Die-namics Dies Postage Stamp stax

4 kommentarer:

  1. Er ikke selv så meget til disse fugle. Men dine kort med dem, er jeg vilde med. Jeg bruger tit dit fif med de små prikker. Det giver en fed effekt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Rigtig dejligt at du kan bruge tippet :) Det giver nemlig et godt udtryk!

      Slet