tirsdag den 4. december 2012

Finer og Dies - Et julekort

Hej

Så har jeg også været i gang med at løse en af juleudfordringerne...

Er du også i gang derude?

Jeg synes det er lidt spændende at skulle lave de her udfordringer, fordi udfordringer jo sætter os lidt på en prøve, og dermed udvikler os, og så må man jo allerede nu sige, at de 2 udfordringer, der er blevet vist er meget forskellige, så det er meget spændende at være med til, og jeg kan mærke at jeg hele tiden tænker på hvordan jeg nu kan løse udfordringen for at gøre det bedst muligt :-)

Nå men nok snak...

Jeg har her 3 kort, jeg har lavet på Gittes udfordring - Juleudfordring nr. 2, som var at lave et julekort med Finer og Glitter.

Kort 1:

Her er det første kort, jeg lavede. Jeg har standset direkte i fineren. (Vi har 2 slags i butikken - 1 slags, som er på en rulle, og er meget blød og fleksibel i det, og en slags, som er tykkere og lidt hård i det. Begge dele kan man standse med dies i)
Jeg har brugt den første, som er mere tynd til disse kort. Jeg har brugt 2 memorybox dies til at standse i fineren, og så bruger jeg negativdelen på kortet.Bagved fineren har jeg sat et stykke hvidt glitterkarton, og fineren er så sat på med 3D puder for at skabe lidt ekstra effekt.Ovenpå har jeg sat en diecut af glitterkarton, brunt karton og af dette ark fra G45 juleserie, hvor jeg har valgt at bruge et af ordene fra papiret i stedet for at stemple mit sentiment.


Kort 2:

Her har jeg brugt har jeg  også brugt finer som baggrund og standset med en enkelt Memorybox die.
På dette kort har jeg limet hvidt karton på bagsiden af fineren, så den er mere stiv i det.
Her har jeg også brugt negativ delen. Det er jeg blevet lidt vild med i øjeblikket.

Bagved fineren har jeg sat et stykke papir fra Graphic 45.

Ovenpå har jeg sat en diecut, hvor jeg har stemplet God jul med Archival Ink i farven Sepia. Den rammer finerfarven ret godt, og sidst men ikke mindst har jeg kommet glitter rundt i kanten på både diecut og snefnugget.

 Kort nr. 3:


Her har jeg lavet en baggrund med det samme papir som før, og lavet en stor Label med en Xcut dies i fineren.


Ovenpå har jeg sat et snefnug stanset ud i glitterkarton


Finerdelen er igen sat på med 3D puder - dem bruger jeg godt nok mange af - Gør du også?


Og til sidst en lille label med God Jul stemplet og glitter på kanten.

Nå hvad synes du? Og er du kommet i gang med selv at prøve at løse udfordringen. Jeg glæder mig helt vildt til at  se hvad I får lavet derude...

I må have en fantstisk dag.

Anja

5 kommentarer:

  1. Hvor er de bare flotte dine kort, smart ide det med at bruge negativerne. Dem vil jeg gerne se (med fingrene) i aften i tirsdagsklubben.

    SvarSlet
  2. Søde kort.
    God december aften.

    SvarSlet