onsdag den 12. december 2012

Jule lay out

Hej
Nøj hvor blev jeg skubbet ud over mine standart farver da jeg skulle lave mit bud på Eva's farve udfordring, og det var fedt at blive skubbet lidt til. Til udfordringen skal bruges farverne: rød, orange og guld samt et baggrunds stempel. 
Jeg har scrappet at ca 6 år gammel billede af Beathe, forklædt som nisse. Jeg har brugt papir fra Bo Bunny og Echo park


Jeg har brugt Thickers Apartment Cherry som jeg har filet med finkornet sandpapir så den hvide kerne kommer frem. Bag bogstaverne er et stykke glimmertape, som er en af mine nye favorit scrap-sager. Til swirlen har jeg brugt guldkarton og denne Marianne die

,

Blomsterne er hjemmelavet og standset ud med Tim Holtz blomster-die i creme karton. Jeg har stemplet  med et damask baggrunds stempel og som sværte har jeg brugt rød Archival ink da den ikke løber når jeg mister blomsterne med vand. Efter at have stemplet blomsterne sværter jeg, dem med orange Distress ink og mister dem med vand, krammer dem sammen og lader dem tørrer til de er knas tørre. Når de er tørre folder jeg bladene ud og limer dem sammen, til sidst har jeg givet blomsterne Glimmer paste  og nogle guld perler i midten.

Mellem lagene har jeg kommet nogle hvide kageservietter og lidt hvid blonde for at skille farverne og give kontrast. Jeg har synet med rød tråd rundt om billedet, jeg ææælsker at sy på mine LO og kort, synes det er en sådan fin detalje.


Crepe kanten er fra AC og den har fået et lag glimmer på yderkanten


Du kan deltage i denne udfordring ved at klikke HER eller på ikonerne i højre side af bloggen

Gitte

4 kommentarer:

 1. Super sødt og farverigt layout!

  SvarSlet
 2. Rigtig fint LO - og ja meget langt væk fra dine traditionelle farver, men det mestrer du jo også :-)

  SvarSlet
 3. det er spændende at se hvad I hver især får ud af udfordringen. Uha, orange på et julelayout, den var svær
  men det er løst flot, og med nogle flotte detaljer

  SvarSlet
 4. Rigtig hyggeligt og varmt layout.

  SvarSlet